دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

راگو ماهی تن(اسپانیایی) طرز تهیه کوکو تن ماهی

غذا با ماهی,طرز تهیه کوکو تن ماهی,کوکو,اشپزی دریایی,غذاهای اصلی,طرز تهیه کوکو ماهی,کوکو تن ماهی,غذا با تن ماهی,کوکو با تن ماهی,آموزش آشپزی,راگو ماهی تن(اسپانیایی),کوکو ماهی,کتلت ماهی,کوکو ماهی تن

راگو ماهی تن(اسپانیایی) طرز تهیه کوکو تن ماهی

کنسرو ماهی تن=۲ قوطی(یا ۱ کیلوگرم ماهی تن تازه) پیاز متوسط=۴ عدد سیر=۳ تا ۴ پره گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم نخود سبز پخته=۵۰۰ گرم(یا ۱ قوطی متوسط کنسرو نخود سبز) سیب زمینی اسلامبولی کوچک=۷۰۰ گرم فلفل قرمز تند=بمقدار کم روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری آویشن=به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد) نمک و فلفل=بقدر کافی طرز تهیه: در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.

غذا با ماهی,طرز تهیه کوکو تن ماهی,کوکو,اشپزی دریایی,غذاهای اصلی,طرز تهیه کوکو ماهی,کوکو تن ماهی,غذا با تن ماهی,کوکو با تن ماهی,آموزش آشپزی,راگو ماهی تن(اسپانیایی),مواد لازم برای ۶ نفر:

کنسرو ماهی تن=۲ قوطی(یا ۱ کیلوگرم ماهی تن تازه)
پیاز متوسط=۴ عدد
سیر=۳ تا ۴ پره
گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم
نخود سبز پخته=۵۰۰ گرم(یا ۱ قوطی متوسط کنسرو نخود سبز)
سیب زمینی اسلامبولی کوچک=۷۰۰ گرم
فلفل قرمز تند=بمقدار کم
روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری
آویشن=به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد)
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.

روی گوجه فرنگی ها آب جوش می دهیم و پوست آنها را کنده،خرد می کنیم و آنها را داخل پیاز می ریزیم.سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل ظرف گوجه فرنگی می ریزیم. در ظرف را می بندیم و می گذاریم کمی بپزد. بعد ماهی و نخود را می ریزیم.کمی نمک و فلفل قرمز و آویشن خرد شده(یا نعناع و ترخان هم به آن اضافه می کنیم.

دوباره در ظرف را می بندیم،حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غلیظ شود.در صورت استفاده از کنسرو ماهی تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با سایر مواد مخلوط می کنیم.

مطالب بیشتر از سایت ما

مجبوس با تن ماهی غذای بچه

گراتینه میگو سرخ کردن میگو

دلمه فلفل سبز با ماهی دلمه

گل کلم به سبک یونانی ترشی

فلفل فرنگی با سس سس فلفلی

سوپ کلم یونانی دستور پخت سوپ کلم تند

پودینگ هویج و برنج سوپ عدسی

املت اسفناج املت

برشت سرد لهستانی املت بادمجان رژیمی

پیراشکی گوشتی نان عروسکی