دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک آموزش آشپزی

غذاهای فست فود,سایت آموزش آشپزی,آموزش آشپزی,استیک گائودی,نحوه پخت استیک گائودی,طرز تهیه استیک گائودی,آموزش غذای اسپانیایی,استیک,استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک آموزش آشپزی

۳ – تکه‌‌های نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.

روش تهیه:

۱ – هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.

آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید.

سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید.

۲ – روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه‌های مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.

مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید.

۳ – تکه‌‌های نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.

۴ – مرغ و تکه‌های نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.

نکات:

-۱ به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده کنید.

 اما به جای خواباندن در مایه آن را کباب کرده و ۲ دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.

-۲ می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشک استفاده کنید.

-۳ می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه کنید

مطالب بیشتر از سایت ما

چیکن لینگویین چیکن لینگویین

طرز تهیه فیله مدالیون فیلوی سبزیجات شکم پر

طرز تهیه لازانیا تهیه غذا در مایکروویو

لازانیای پنیر و اسفناج لازانیا لقمه ای

یک ناگت خوشمزه مخصوص گیاهخواران طرز تهیه ناگت

پورک پنیر و اسفناج رولت پنیر و اسفناج

دستور پخت لـخلـخ، عروس بندر ماهی کباب بندری

طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز صحیح تهیه ذرت مکزیکی

سیب زمینی تنوری کوکو سیب زمینی

روش پخت مرغ بریان رولت کلم