روش تهیه:
۱ – هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.
آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید.
سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل ۲ ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
۲ – روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینههای مرغ را ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.
مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید.
۳ – تکههای نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.
۴ – مرغ و تکههای نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید.
نکات:
-۱ به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم میتوانید استفاده کنید.
اما به جای خواباندن در مایه آن را کباب کرده و ۲ دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.
-۲ میتوانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشک استفاده کنید.
-۳ میتوانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه کنید