بلالها را ازغلاف جدا کرده و درون قابلمه آبجوش قرار دهید و کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و پخته شود. سیبزمینیها را شسته و پوست بگیرید بعد درون قابلمهای که حاوی آب جوش است بگذارید تا مراحل پخت را طی کند.
مجله ایده آل: بلالها را ازغلاف جدا کرده و درون قابلمه آبجوش قرار دهید و کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و پخته شود. سیبزمینیها را شسته و پوست بگیرید بعد درون قابلمهای که حاوی آب جوش است بگذارید تا مراحل پخت را طی کند. در قابلمه را روی آن قرار ندهید. روی یک تخته آشپزی کاغذ چرب آشپزی را پهن کرده و بعد سینه مرغ را روی آن قرار دهید و ادویه مخصوص را همراه با کمی نمک و فلفل و پودرسوخاری روی آن بپاشید و به ۲طرف برگردانید. بعد با یک هاونگ روی مرغها بکوبید تا ضخامت آن به یک سانتیمتر برسد. میتوانید از وردنه نیز برای این کار استفاده کنید.
مواد لازم برای سالاد تازه ذرت:
- ذرت: ۴ عدد بلال یا کنسرو آماده ذرت
- گشنیز یا جعفری تازه: یک دسته فلفل قرمز چیلی: یک عدد
- پیازچه: ۴عدد
- گوجهفرنگی رسیده: ۳عدد
- لیمو: ۲عدد
- روغن زیتون: یک یا ۲قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پوره سیبزمینی:
- سیبزمینی: ۸۰۰گرم
- شیر: به میزان لازم
- کره: یک قالب
- ادویه: به میزان لازم
مواد لازم برای مرغ کاجون اسپایسی:
- سینه مرغ: ۱۲۰×۴ گرم
- ادویه تند: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
- بامیه: ۱۷۵ گرم
- پنیر فتا: ۲۰گرم
- پودرسوخاری: به میزان لازم
مرغ کاجون اسپایسی:
در یک تابه روغن زیتون ریخته و مرغ را درون آن بگذارید. بعد ۳ تا ۴ دقیقه مرغ را برگردانید تا زمانی که طلاییرنگ شود. این کار را ادامه دهید، در همین زمان بامیهها را شسته و درون تابه دیگری با روغن زیتون تفت دهید و بعد از اینکه نرم شد کنار بگذارید. مرغ آماده شده را درون ظرفی قرار دهید و بامیهها را روی آن بریزید. پنیر فتا را برای زمان سرو نگه دارید.
پوره سیبزمینی:
پـــــس از اینکــــه سیبزمینیها کاملا نرم شد و از پختن آن کاملا مطمئن شدید، درون یک آبکش ریخته تا کمی سرد شود. بعد آن را با یک گوشتکوب کاملا له کرده و نمک و فلفل به آن بزنید و بعد سیبزمینی پوره شده را درون تابهای که حاوی یک قالب کره است گذاشته و کمکم شیر را به آن اضافه کنید تا یک پوره خوشمزه درست شود.
سالاد ذرت:
ذرت یا بلالهای پخته شده را آبکش کرده و درون ظرفی قرار دهید. بگذارید تا کمی خنک شود بعد به صورت عمودی طوری که نوک بلال در مرکزیت ظرف قرار بگیرد آن را نگاه دارید بعد با یک کارد تیز از بالا به سمت پایین دانههای ذرت را از بدنه جدا کنید. این کار را تکرار کنید تا کاملا ذرتها درون کاسه ریخته شود.سپس جعفریها را شسته و برگهای آن را به همراه کمی ساقه جدا کرده و روی ذرتها بریزید. فلفل را گرد گرد برش زده و بعد پیازچهها را به همین منوال خرد کنید و روی یک تخته چوبی گوجهفرنگیها را به صورت مورب با چاقوی تیز خرد کنید و درون کاسه بریزید. این سالاد را میتوانید با یک لیموی تازه خوشمزه تر کنید. سپس لیمو را برش زده و آب آن را بگیرید. روغن زیتون را به همراه نمک در سالاد ریخته و سپس کل مواد را با هم مخلوط کنید.
برای سرو:
ابتدا درون ظرفی که میخواهید سرو کنید سیبزمینی پوره شده را کاملا بخوابانید و بعد مرغ را برش زده و روی پوره قرار دهید. سپس بامیههای سرخ شده را روی آن گذاشته و پنیر را روی آن رنده کنید و درون مایکروفر به مدت چنددقیقه قرار دهید تا هم غذا داغ سرو شده و هم پنیرهای روی آن آب شود. در ظرف دیگر سالاد را کنار غذا سرو کنید.