دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه ی خوراک مرغ اسپانیایی سبک غذاهای اسپانیایی

غذاهای اسپانیا,سبک غذاهای اسپانیایی,طرز تهیه مرغ,پخت غذاهای فرنگی,پخت انواع غذا با مرغ,طرز تهیه ی خوراک مرغ اسپانیایی,طرز تهیه ی خوراک مرغ اسپانیایی,نحوه پخت خوراک مرغ اسپانیایی,طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی,سس,غذاهای اصلی,سایت آشپزی,طرز تهیه خوراک مرغ,آموزش آشپزی,طرز تهیه مرغ اسپانیایی,پخت غذاهای اسپانیایی

طرز تهیه ی خوراک مرغ اسپانیایی سبک غذاهای اسپانیایی

۳٫ به کمک قلم موی آشپزی یا قاشق، سس را با احتیاط روی مرغها بمالید، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنید. مرغهای سس زده شده را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر یا زمانی که کاملا پخته شوند در فر ۱۸۰ درجه فارنهایت یا ۸۲ درجه سانتیگراد بپزید.باقیمانده سس را مجددا گرم کنید و هنگام سرو روی مرغها بدهید.

غذاهای اسپانیا,سبک غذاهای اسپانیایی,طرز تهیه مرغ,پخت غذاهای فرنگی,پخت انواع غذا با مرغ,طرز تهیه ی خوراک مرغ اسپانیایی,طرز تهیه ی خوراک مرغ اسپانیایی,نحوه پخت خوراک مرغ اسپانیایی,طرز تهیه خوراک مرغ اسپانیایی,سس,غذاهای اصلی,http://www.campfa.ir

 

مواد لازم


ران مرغ (فقط قسمت پایین ران)

۸ تکه

نمک

۴/۱ ق.چ

فلفل سیاه

۴/۱ ق.چ

سیر ریز خرد شده یا پوره سیر آماده

۲ حبه یا ۱ ق.چ

روغن

۲ ق.چ

سس باربکیو

۴/۳ پیمانه

سس گوجه فرنگی

۴/۱ پیمانه

آب پرتقال یا آب

۴/۱ پیمانه

شکر

۲ ق.س

شربت قند نسبتا غلیظ

۲ ق.س

سس فلفل تند (در صورت تمایل)

کمی

طرز تهیه:

۱٫ پوست مرغ را گرفته و در سینی فر که با اندکی روغن چرب شده است بچینید. نمک و فلفل را روی آن پاشیده وبه مدت ۲۵ دقیقه در فر ۳۷۵با دمای درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.

۲٫ در این فاصله سس را تهیه کنید. در یک ماهیتابه متوسط، سیر را به مدت ۳۰ ثانیه در روغن زیتون داغ و روی حرارت متوسط بپزید. سس باربکیو، سس گوجه فرنگی، آب پرتقال، شکر و شربت -و در صورت تمایل سس فلفل تند- را اضافه کرده بهم بزنید تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.

۳٫ به کمک قلم موی آشپزی یا قاشق، سس را با احتیاط روی مرغها بمالید، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنید. مرغهای سس زده شده را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر یا زمانی که کاملا پخته شوند در فر ۱۸۰ درجه فارنهایت یا ۸۲ درجه سانتیگراد بپزید.باقیمانده سس را مجددا گرم کنید و هنگام سرو روی مرغها بدهید.

۴٫ این رانهای تنوری را میتوانید با غذاهایی چون برنج ساده، پوره سیب زمینی و یا انواع سبزیجات پخته سرو کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

عکس هایی از تزیین شله زرد جدیدترین تزیینات شله زرد

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک ژله رنگارنگ

آموزش نحوه تهیه ی ترشی انار ترشی انار

آموزش پخت آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد زمستان نحوه پخت انواع آش

آموزش تهیه شیره انگور به روش سنتی آشنایی با انواع شیره ها

طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک طرز تهیه پیتزا خانگی

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان) درست کردن مرغ درسته بدون استخوان

طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی) پخت غذاهای هندی

طرز تهیه ژله شیر نارگیل تهیه انواع ژله

طرز تهیه ی کوکوی ترکیه تهیه کوکوی ترکیه