دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه دو غذای مقوی برای افطار غذا برای افطاری

طرز تهیه دو غذای مقوی برای افطار,افطار رمضان 92,غذای مقوی برای افطاری,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,ماه رمضون,غذا برای افطاری

طرز تهیه دو غذای مقوی برای افطار غذا برای افطاری

در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم. پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم. بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم. شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم. کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم. مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

طرز تهیه دو غذای مقوی برای افطار,افطار رمضان 92,غذای مقوی برای افطاری,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,ماه رمضون,غذا برای افطاری

دو غذای مقوی برای افطار

ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود.

امروز برای شما روزه داران عزیز دو دستور پخت غذا ویژه افطار بوده را آماده کرده ایم.

سوپ کلم :

برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد اولیه برای ۶ نفر:

روغن : ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده متوسط : ۱ پیمانه
سیر قیمه قیمه شده : ۲ عدد
هویج درشت خرد شده : ۱ پیمانه
آب مرغ : ۶ پیمانه
ریحان تازه خرد شده : ۱ قاشق سوپ خوری ( ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک )
کلم پیچ تازه خرد شده : ۴ پیمانه معادل ۲۲۵ گرم
نمک : ۱٫۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : ۱٫۸ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده  : ۱ عدد
عدس قرمز  : ۱٫۲ پیمانه

طرز تهیه :

در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

نکته : اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

 

خوراک لوبیا :

این خوراک پرادویه شامل لوبیا های مختلف و شکلات است حتماً آن را امتحان کنید.
زمان آماده کردن مواد: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۸ الی ۶ ساعت
مواد اولیه برای ۴ نفر :

لوبیا چیتی : ۴۲۵ گرم
لوبیا سفید پخته شده : ۴۲۵ گرم
لوبیا قرمز پخته شده : ۴۲۵ گرم
آب مرغ با مقداری نمک : ۱ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
شکلات آب شده : ۳ قاشق سوپ خوری
پودر چیلی : ۱ قاشق سوپ خوری
خامه و پنیر چدار : اختیاری – به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

در یک ظرف ۴ لیتری لوبیاها، گوجه فرنگی، ادویه چیلی، آب مرغ و شکلات آب شده را ترکیب کرده و در آن را می گذاریم، روی حرارت کم برای ۶ الی ۸ ساعت قرار می دهیم و برای ۱ ساعت هم روی حرارت زیاد.
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن خامه و پنیر هم بریزید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه نوشیدنی رژیمی برای افطار کسانی که می خواهند چاق نشوند نوشیدنی

طرز تهیه ی خوراک مرغ اسپانیایی سبک غذاهای اسپانیایی

عکس هایی از تزیین شله زرد جدیدترین تزیینات شله زرد

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک ژله رنگارنگ

آموزش نحوه تهیه ی ترشی انار ترشی انار

آموزش پخت آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد زمستان نحوه پخت انواع آش

آموزش تهیه شیره انگور به روش سنتی آشنایی با انواع شیره ها

طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک طرز تهیه پیتزا خانگی

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان) درست کردن مرغ درسته بدون استخوان

طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی) پخت غذاهای هندی