غذاهای مکمل,سایت شیرینی پزی,سایت آشپزی,آموزش آشپزی,مواد لازم برای شکلات خرمایی,پخت شکلات خرمـــایی برای افطار,شیرینی های ماه رمضان,آموزش شیرینی پزی,پخت شیرینی های افطاری,نحوه پخت شکلات خرمـــایی,شکلات خرمایی؛ شیرینی بعد از افطار
شکلات خرمایی؛ شیرینی بعد از افطار سایت شیرینی پزی
خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تختهای سفید را رندهکرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.
مواد لازم :
خرمای بدون هسته یک پیمانه
بیسکویت مادر یک بسته
گردو و پودر نارگیل از هر کدام یک پیمانه
گلاب سه قاشق غذاخوری
شکلات شیری (تختهای سفید) ۵۰ گرم
طرز تهیه :
خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تختهای سفید را رندهکرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته :
۱٫ به جای پودر نارگیل میتوانید از کنجد استفاده کنید.
۲٫ اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.