دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

سمبوسه ( جنوب ) سمبوسه

آموزش آشپزی,سمبوسه خانگی,سمبوسه بندری,دستور سمبوسه,سمبوسه محلی,سمبوسه سبزیجات,سمبوسه سویا,سمبوسه جنوبی,سمبوسه مخلوط,سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,سمبوسه گوشت,غذاهای اصلی,سمبوسه ( جنوب )

سمبوسه ( جنوب ) سمبوسه

میتوانید بجای خمیر از نان لواش برای سمبوسه استفاده کنید که در اینصورت سمبوسه تردتر و برشته تری خواهید داشت ؛ نان های لواش را بصورت طولی برش بزنید و همانند تصویر قسمت بالایی را تا بزنید ، مقداری مایه گوشت داخل قسمت بالایی بریزید و به همین صورت تا پایین نان را تا بزنید و در روغن سرخ کنید ( در زمان قرار دادن سمبوسه در روغن با قاشق کمی سمبوسه را در روغن ثابت نگهدارید تا با شوک روغن داغ سمبوسه وا نرود ).

آموزش آشپزی,سمبوسه خانگی,سمبوسه بندری,دستور سمبوسه,سمبوسه محلی,سمبوسه سبزیجات,سمبوسه سویا,سمبوسه جنوبی,سمبوسه مخلوط,سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,

 

سمبوسه ( جنوب )

 

کره ۲ قاشق چایخوری . نمک ۱ قاشق چایخوری . آب ولرم نصف لیوان . آرد ۲ لیوان

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم . سیب زمینی ۱ عدد . پیاز ۲ عدد  .  سیر ۳ حبه . فلفل دلمه ای ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری . گشنیز ۲ قاشق غذاخوری . نمک و فلفل به مقدار لازم

 

آموزش آشپزی,سمبوسه خانگی,سمبوسه بندری,دستور سمبوسه,سمبوسه محلی,سمبوسه سبزیجات,سمبوسه سویا,سمبوسه جنوبی,سمبوسه مخلوط,سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,

 

سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد نمک ، فلفل ، گشنیز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مجدد چند دقیقه تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید ؛ سیب زمینی های نگینی خرد شده را جداگانه در روغن سرخ کنید و به مخلوط گوشت اضافه نمائید.

 

آموزش آشپزی,سمبوسه خانگی,سمبوسه بندری,دستور سمبوسه,سمبوسه محلی,سمبوسه سبزیجات,سمبوسه سویا,سمبوسه جنوبی,سمبوسه مخلوط,سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,

 

داخل کاسه ای نمک ، اب ولرم ، کره و آرد را بریزید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم در بیاید سپس خمیر را داخل نایلون بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید.

 

آموزش آشپزی,سمبوسه خانگی,سمبوسه بندری,دستور سمبوسه,سمبوسه محلی,سمبوسه سبزیجات,سمبوسه سویا,سمبوسه جنوبی,سمبوسه مخلوط,سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,

 

خمیر را پس از استراحت روی سطحی که ارد پاشیده اید با وردنه نازک پهن کنید و برش های مربعی یک اندازه ای از خمیر در آورید ( میتوانید بجای تهیه این خمیر از خمیرهای فیلو اماده استفاده کنید ).

 

آموزش آشپزی,سمبوسه خانگی,سمبوسه بندری,دستور سمبوسه,سمبوسه محلی,سمبوسه سبزیجات,سمبوسه سویا,سمبوسه جنوبی,سمبوسه مخلوط,سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,

 

داخل هر مربع مقداری از مایه گوشت قرار دهید و لبه های خمیر را با آب نمدار کنید و بهم بچسبانید سپس با فشار چنگال لبه های خمیر را خوب محکم کنید ، تمام سمبوسه ها را به همین صورت آماده و در روغن فراوان سرخ کنید و بهمراه سس دلخواه سرو نمائید.

 

آموزش آشپزی,سمبوسه خانگی,سمبوسه بندری,دستور سمبوسه,سمبوسه محلی,سمبوسه سبزیجات,سمبوسه سویا,سمبوسه جنوبی,سمبوسه مخلوط,سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,

 

میتوانید بجای خمیر از نان لواش برای سمبوسه استفاده کنید که در اینصورت سمبوسه تردتر و برشته تری خواهید داشت ؛ نان های لواش را بصورت طولی برش بزنید و همانند تصویر قسمت بالایی را تا بزنید ، مقداری مایه گوشت داخل قسمت بالایی بریزید و به همین صورت تا پایین نان را تا بزنید و در روغن سرخ کنید ( در زمان قرار دادن سمبوسه در روغن با قاشق کمی سمبوسه را در روغن ثابت نگهدارید تا با شوک روغن داغ سمبوسه وا نرود ).

 

نکته ها : میتوانید بجای گوشت از سویا یا مخلوط مساوی گوشت و سویا استفاده کنید ، بهتر است سمبوسه را تند تهیه و سرو کنید تا طعم اصلی سمبوسه جنوب را از دست ندهید.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

ته چین مرغ و بادمجان ( شیراز ) پلو شیرازی

انار پلو ( شیراز ) انار

خورش خلال ( کرمانشاه ) خورش خلال

خورش پیچاق قیمه ( اذری ) خورش قیمه

کله جوش ( ایران ) غذا با کشک

آش خیار چمبر ( مرکزی ) اش محلی

آش بادمجان ( نهاوند ) اش گوشت

میرزا قاسمی ( شمال ) میرزا قاسمی شمال

آش ترش ( مازندران ) اش چغندر

خورش ترشه سماق ( مازندران ) خورشت ترش