دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

کباب مرغ سوخاری مرغ کبابی

غذاهای اصلی,kabab morgh,morgh sokhari,کباب مرغ سوخاری,مرغ کبابی,مرغ سوخاری,غذا با مرغ,کباب,kabab,کباب سیخی,کباب مرغ,مرغ,آموزش آشپزی,کباب مرغ سوخاری

کباب مرغ سوخاری مرغ کبابی

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود سپس سیخ های مرغ را داخل روغن قرار دهید و اجازه دهید مرغ ها سرخ و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود ، پس از سرخ شدن کباب ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی کباب ها گرفته شود سپس بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو کنید.

غذاهای اصلی,kabab morgh,morgh sokhari,کباب مرغ سوخاری,مرغ کبابی,مرغ سوخاری,غذا با مرغ,کباب,kabab,کباب سیخی,کباب مرغ,

 

کباب مرغ سوخاری

 

سینه مرغ ۲ عدد  .  سس مایونز یا ماست چکیده ۱/۲ لیوان  .  پودر سوخاری ۱/۲ لیوان

پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری  .  روغن مایع برای سرخ کردن  .  نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

غذاهای اصلی,kabab morgh,morgh sokhari,کباب مرغ سوخاری,مرغ کبابی,مرغ سوخاری,غذا با مرغ,کباب,kabab,کباب سیخی,کباب مرغ,

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را یک اندازه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سس مایونز یا ماست چکیده ، پودر اویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد باهم ترکیب شوند ؛ پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

غذاهای اصلی,kabab morgh,morgh sokhari,کباب مرغ سوخاری,مرغ کبابی,مرغ سوخاری,غذا با مرغ,کباب,kabab,کباب سیخی,کباب مرغ,

 

پس از ۱ ساعت کاسه را از یخچال خارج کنید و مرغ ها را به سیخ بکشید ( تعداد تکه هایی که در سیخ میکشید یک اندازه باشد ) ، سیخ های کباب را پس از آماده شدن داخل آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مرغ ها به آرد سوخاری آغشته شود.

 

غذاهای اصلی,kabab morgh,morgh sokhari,کباب مرغ سوخاری,مرغ کبابی,مرغ سوخاری,غذا با مرغ,کباب,kabab,کباب سیخی,کباب مرغ,

 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود سپس سیخ های مرغ را داخل روغن قرار دهید و اجازه دهید مرغ ها سرخ و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود ، پس از سرخ شدن کباب ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی کباب ها گرفته شود سپس بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

کباب لقمه ای کباب تابه ای

کباب کوبیده سنتی کباب کوبیده

سوپ قارچ خامه ای انواع سوپ

سوپ گوجه فرنگی سوپ برنج

سوپ قارچ و هویج سوپ سبزیجات

سوپ لوبیا سفید سوپ فوری

حلیم بادمجان با برنج حلیم

سوپ دال عدس سوپ برنج

سوپ سیب زمینی سوپ خامه

آش رشته سنتی اش نخود