کباب مرغ سوخاری
سینه مرغ ۲ عدد . سس مایونز یا ماست چکیده ۱/۲ لیوان . پودر سوخاری ۱/۲ لیوان
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری . روغن مایع برای سرخ کردن . نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه : سینه های مرغ را یک اندازه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سس مایونز یا ماست چکیده ، پودر اویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد باهم ترکیب شوند ؛ پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
پس از ۱ ساعت کاسه را از یخچال خارج کنید و مرغ ها را به سیخ بکشید ( تعداد تکه هایی که در سیخ میکشید یک اندازه باشد ) ، سیخ های کباب را پس از آماده شدن داخل آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مرغ ها به آرد سوخاری آغشته شود.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود سپس سیخ های مرغ را داخل روغن قرار دهید و اجازه دهید مرغ ها سرخ و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود ، پس از سرخ شدن کباب ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی کباب ها گرفته شود سپس بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو کنید.