یه دسر بسیار خوشمزه و تابستانی برای کودکان ، همسران و خانواده محترم! نوش جان بسیار سریع و ساده
مواد لازم برای کرپ
- آرد ۱ پیمانه هر نوع آردی می تواند باشد
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۱/۲ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- نمک ¼ قاشق چایخوری
- کره ذوب شده یا روغن نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
مواد داخل کرپ
- توت فرنگی شسته و خورد شده ۶ عدد
- موز خورد شده ۱ عدد
مواد لازم جهت سس شکلاتی
- روغن نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سس شکلاتی تان را با ذوب کردن روغن نارگیل (کره) و عسل به روش بن ماری (ظرفی روی ظرفی که داخلش آب در حال جوش است یا روی بخار آب) ذوب کنید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید تا ترکیب شوند.
- در یک کاسه آرد و تخم مرغ را ترکیب کنید
- به آرامی شیر و آب را نیز اضافه کنید و هم بزنید
- کره و نمک را اضافه کنید بزنید تا صاف و یکدست شود
- تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و یک قاشق کره یا روغن نارگیل داخلش بریزید.
- ¼ پیمانه از مواد برای هر کرپ را توسط ملاقه ای بردارید و به شکل کلوچه ای داخل تابه بریزید.
- تابه را به شکل دایره ای بچرخوانید تا مواد کف ظرف را بگیرد . کرپ یک لایه بسیار نازک است
- حدود ۲ دقیقه روی حرارت باشد تا زمانی که زیرش کمی تغییر رنگ دهد (قهوه ای روشن) توسط کفگیر برش گردانید و سمت دیگرش را هم بپزید.
- داغ سرو کنید
- توت فرنگی و موز را روی آن ریخته و به همراه سس شکلاتی
نوش جان!