دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری

آشپزی,پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,سایت آشپزی,دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,آموزش,طرز تهیه پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,آموزش آشپزی,غذاهای فست فود,,دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری

دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری

داخل ماهیتابه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، قارچ خرد شده و گوجه فرنگی نگینی خرد شده را اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا مواد خوب نرم شده و آب اضافی غذا کشیده شود سپس ۱ قاشق غذاخوری کره ، نمک و فلفل را اضافه نمایید.

دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری به روشی ساده :

آشپزی,پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,سایت آشپزی,دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,آموزش,طرز تهیه پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,آموزش آشپزی,غذاهای فست فود,,دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,

پاستای مرغ و سبزیجات پنیری

سینه مرغ ۲ عدد . پاستا فرمی ۲ لیوان . قارچ خرد شده ۱ لیوان . کره ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد . سیر ۲ حبه . فلفل دلمه ای ۱ عدد . روغن زیتون یا روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ۱ عدد . خامه پاستوریزه ۱/۲ لیوان . پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ لیوان . نمک و فلفل مقدار لازم

آشپزی,پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,سایت آشپزی,دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,آموزش,طرز تهیه پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,آموزش آشپزی,غذاهای فست فود,,دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,

طرز تهیه : ابتدا پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید ، سینه های مرغ را بپزید یا داخل فر کباب کنید سپس با چاقو به قطعه های کوچک برش بزنید ( سعی کنید اندازه تکه های مرغی که برش میزنید هم اندازه پاستا باشد ).

داخل ماهیتابه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، قارچ خرد شده و گوجه فرنگی نگینی خرد شده را اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا مواد خوب نرم شده و آب اضافی غذا کشیده شود سپس ۱ قاشق غذاخوری کره ، نمک و فلفل را اضافه نمایید.

آشپزی,پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,سایت آشپزی,دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,آموزش,طرز تهیه پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,آموزش آشپزی,غذاهای فست فود,,دستور پخت پاستای مرغ و سبزیجات پنیری,

در ادامه پاستاهای آبکشی شده و تکه های مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد باهم مخلوط شوند ، حرارت را کم کنید سپس خامه و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید ، کمی مخلوط کنید و ماهیتابه را تکان دهید تا زمانی که خامه با مواد مخلوط شده و پنیر نیز آب شود سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید.

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید به جای گوجه فرنگی از ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید ، مقدار خامه و پنیر پارمزان را میتوانید تا دو برابر افزایش دهید و این بستگی به ذائقه شما دارد ، در صورت تمایل همراه با اضافه کردن خامه میتوانید ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی هم اضافه نمایید.

مطالب بیشتر از سایت ما

کرن داگ خانگی طرز تهیه کورن داگ

آیا نوشیدن آب به کم کردن وزن کمک می کند؟! کاهش وزن

کاهش وزن سالم و نکات رژیمی (بخش اول) رژیم

کاهش وزن سالم و نکات رژیمی (بخش دوم) رژیم های غذایی

کاهش وزن سالم و نکات رژیمی (بخش سوم) غذا خوردن با استرس

کاهش وزن سالم و نکات رژیمی (بخش چهارم) بی توجهی به مقدار غذایی که می خوریم

گروههای غذایی شناخت گروه های غذایی

کاهش وزن سالم و نکات رژیمی (بخش پنجم) لذت غذاخوردن

کاهش وزن سالم و نکات رژیمی (بخش ششم) احساس گناه بعد زا خوردن غذا

کاهش وزن سالم و نکات رژیمی (بخش آخر) کم خوابی و چاقی