پیش غذا با پنیر,غذاهای اصلی,غذا با سیر,غذا با بادمجان,پنیر پارمزان,بادمجان کبابی,بادمجان کبابی با سس سیر,کلوچه بادمجان کبابی,کلوچه بادمجان کبابی,آموزش آشپزی,پنیر پارمزان و گوجه فرنگی,بادمجان و گوجه کبابی,غذا با گوجه فرنگی,پیش غذا با بادمجان
کلوچه بادمجان کبابی کلوچه بادمجان کبابی
طرز تهیه :
آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کمکم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یکدستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رندهشده، نمک و فلفل مخلوط کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها ابتدا زرده تخممرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.
مواد لازم :
روغن مایع و آب
از هر کدام نصف پیمانه
نمک
یک قاشق چایخوری
کره
یک قاشق سوپخوری
بادمجان کبابی
دو عدد
پنیر سفید
۵۰ گرم
پنیر پیتزا
۲۰ گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد
به میزان لازم
زرده تخممرغ
یک عدد
طرز تهیه :
آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کمکم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یکدستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رندهشده، نمک و فلفل مخلوط کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها ابتدا زرده تخممرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.