دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

کالباس ابتکاری و خانگی مرغ سس ساندویچ

ساندویچ مرغ,ساندویچ کالباس,ساندویچ گوشت,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,آموزش آشپزی,طرز تهیه ساندویچ,ساندویچ سوسیس,ساندویچ,ساندویچ گوشت و تخم مرغ,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,ساندویچ ساده,ساندویچ تخم مرغ,سس ساندویچ,ساندویچ فوری,غذاهای فست فود,طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی

کالباس ابتکاری و خانگی مرغ سس ساندویچ

ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد و آب در ظرف ریخته روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید . نگته مهم این است که آب حدافل ۲ سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود . بعد از اینکه پخته شد کالباس رادر یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود و بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد . بهترین روش جایگزین سلوفون،  استفاده از روده گوسفند است که متاسفانه دسترسی به آن مشکل میباشد .

ساندویچ مرغ,ساندویچ کالباس,ساندویچ گوشت,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,آموزش آشپزی,طرز تهیه ساندویچ,ساندویچ سوسیس,ساندویچ,ساندویچ گوشت و تخم مرغ,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,ساندویچ ساده,
مواد لازم :

 مرغ درشت  یک عدد
مغز نان ساندویچی خرد شده ۳قاشق غذا خوری
سیر ۳ الی ۴ حبه درشت
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
سایر ادویه ها در صورت تمایل
باقلا یامغز پسته ۱ قاشق غذا خوری
هویج قطعه قطعه شده و پخته ۱/۵ قاشق غذا خوری
سلو فون ۱متر

طرز تهیه :
پوست و چربی و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید . مغز نان ساندویچی را خیس کرده و با نمک و ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

یک سر سلو فون ( من از مارک لایه محافظ پیام استفاده میکنم ) را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا (یا پسته )و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد . وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمیدهد .

بعد به کمک دست سلوفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید و در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید و چون براحتی روی هم قرار میگیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمیشود یکسر کالباس را با سیمهای مخصوص بسته بندی محکم ببندید و از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار میدهید سفت باشد سپس سر دیگر را هم با همان سیمها ببندید .

ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد و آب در ظرف ریخته روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید . نگته مهم این است که آب حدافل ۲ سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود .
بعد از اینکه پخته شد کالباس رادر یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود و بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد .
بهترین روش جایگزین سلوفون،  استفاده از روده گوسفند است که متاسفانه دسترسی به آن مشکل میباشد .

مراحل تهیه کالباس:

ساندویچ مرغ,ساندویچ کالباس,ساندویچ گوشت,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,آموزش آشپزی,طرز تهیه ساندویچ,ساندویچ سوسیس,ساندویچ,ساندویچ گوشت و تخم مرغ,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,ساندویچ ساده,

ساندویچ مرغ,ساندویچ کالباس,ساندویچ گوشت,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,آموزش آشپزی,طرز تهیه ساندویچ,ساندویچ سوسیس,ساندویچ,ساندویچ گوشت و تخم مرغ,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,ساندویچ ساده,

ساندویچ مرغ,ساندویچ کالباس,ساندویچ گوشت,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,آموزش آشپزی,طرز تهیه ساندویچ,ساندویچ سوسیس,ساندویچ,ساندویچ گوشت و تخم مرغ,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,ساندویچ ساده,

ساندویچ مرغ,ساندویچ کالباس,ساندویچ گوشت,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,آموزش آشپزی,طرز تهیه ساندویچ,ساندویچ سوسیس,ساندویچ,ساندویچ گوشت و تخم مرغ,کالباس ابتکاری و خانگی مرغ,ساندویچ ساده,

مطالب بیشتر از سایت ما

سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل سالاد تن ماهی

ژله با تزئین هویج ژله لیمو

غذای فوری با ماهی تن کوکوی ذرت و ماهی

کلوچه بادمجان کبابی کلوچه بادمجان کبابی

طرز تهیه کوکو عدس کتلت عدس

بورقی ترکی خوشمزه بورقی ترکی خوشمزه

دلمه مرغ و برنج غذایی متنوع و خوش طعم دلمه برگ انگور

طرز تهیه نان بربری در خانه گندم

طرز تهیه سوپ بادمجان سوپ سالمند

طرز تهیه پایلا طبخ میگو