طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
مواد لازم ( جهت ۳ تا ۴ نفر) :
شلغم پوست گرفته و رنده شده
نیم کیلو
گشنیز یا جعفری ساطوری شده
نیم پیمانه
هویج رنده شده
۲ عدد متوسط
لیمو
دو عدد
روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده
اندکی
نمک
به میزان لازم
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم بدهید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه :
به جای شلغم ترب سیاه پوست گرفته و خرد کرده به کار برید. بهتر است ترب سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.