طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه,کباب,طرز تهیه کباب برگ,دستور پخت کباب برگ,جوجه کباب دو رنگ,آموزش آشپزی,طرز تهیه جوجه کباب دو رنگ,دستور پخت جوجه کباب دورنگ,طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه,دستور پخت جوجه کباب,طرز تهیه جوجه کباب,کباب برگ,غذاهای اصلی
طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه کباب
طرز تهیه :
مرحله ۱ – فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود ۵/۲ سانتیمتر برش دهید.
مرحله ۲ – مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
مرحله ۳ – تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.
در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر :
فیله سینه مرغ
۴ عدد
آب پرتقال و رنده پوست آن
نصف یک عدد
نصف یک عدد
آب لیمو ترش و رنده پوست آن
روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده
۲ قاشق غذاخوری
زیره
۴/۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه : مرحله ۱ – فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود ۵/۲ سانتیمتر برش دهید. مرحله ۲ – مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند. مرحله ۳ – تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.