میگو سوخاری فرانسوی,میگو,میگو پفکی,میگو سوخاری,خوراک میگو,میگو ترد,سرخ کردن میگو,طبخ میگو,آموزش آشپزی,طرز تهیه اسکالپ میگو,سوخاری,شاه میگو,طرز تهیه اسکالپ میگو,غذاهای اصلی,پختن میگو,غذا با میگو,میگو سوخاری شده,سوخاری کردن میگو
طرز تهیه اسکالپ میگو میگو سوخاری شده
طرز تهیه :
ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل – سیر – لیمو – پیاز رنده شده – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.
مواد لازم :
میگو پوست کنده
۲۵۰ گرم
سیر
۴ حبه
زنجبیل رنده شده
۱ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده
۱ عدد
تخم مرغ
۲ عدد
پودر جوز هندی
۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری
به میزان لازم
آرد سوخاری
به میزان لازم
سویا سس
۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش
۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
روغن مایع
به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل – سیر – لیمو – پیاز رنده شده – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.