پلو مخلوط,برنج چینی,پلو مخلوط چینی,پلو مخلوط سبزیجات,برنج مخلوط چینی,غذاهای اصلی,برنج مخلوط,سبزیجات,برنج,مخلوط,پلو,دستورالعمل برنج سرخ کرده (غذای چینی),چینی,برنج با سس گشنیز و لیمو,آموزش آشپزی,برنج مخلوط سبزیجات
برنج با سس گشنیز و لیمو پلو مخلوط
برنج را با یک و نیم پیمانه آب و کمی نمک به صورت کته دم کرده و پس از پخت کنار گذاشته تا خنک شود. گشنیز را به همراه آب لیمو، سیر و روغن زیتون در مخلوطکن ریخته و پوره کنید اگر سفت بود میتوانید دو قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کرده تا پوره یکدستی به دست بیاید بعد پوره را با برنج مخلوط کرده و در ظرف کشیده و با بادامهندی تزئین کنید.
مواد لازم
برنج
یک پیمانه
گشنیز خردشده
نصف پیمانه
آب لیمو و آب
از هر کدام دو قاشق غذاخوری
سیر
یک حبه
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری
بادام هندی برای تزئین
به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را با یک و نیم پیمانه آب و کمی نمک به صورت کته دم کرده و پس از پخت کنار گذاشته تا خنک شود. گشنیز را به همراه آب لیمو، سیر و روغن زیتون در مخلوطکن ریخته و پوره کنید اگر سفت بود میتوانید دو قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کرده تا پوره یکدستی به دست بیاید بعد پوره را با برنج مخلوط کرده و در ظرف کشیده و با بادامهندی تزئین کنید.