(مانندشکل ) داخل سیخ های کباب به ترتیب یک تکه مرغ , پیاز , فلفل دلمه ای قرار دهید . سیخ ها را داخل یک بشقاب گذاشته , سس فوق الذکر را به وسیله قلم مو روی تمام کبابها بمالید تا مزه دار شوند. بگذارید نیم ساعت بماند. در آخر , هر چه سس در بشقاب سس بود, در مدت زمان پخت با قلم مو روی کبابها بملاید . کبابها را زیر گریل یا روی کباب پز قرار داده تا کاملاً نرم شوند . سیخ ها را بر گردانده تا طرف دیگر نیز بپزد . این کباب را گرم سرو کنید .
مواد لازم :
ریحان تازه خرد شده
۲ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه
۴ قاشق سوپخوری
سیر خرد شده
۱ حبه
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
کدوی کوچک
۲ عدد
بادمجان قلمی بلند
۱ عدد
سینه مرغ پوست کنده بدون استخوان
۱عدد
پیاز کوچک (مخوصوص ترشی )
۸ عدد
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز
۱ عدد
طرز تهیه :
در یک کاسه کوچک روغن زیتون , آب لیموی تاره , سیر و ریحان را مخلوط کنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . کذدو و بادمجان را به صورت طولی به قطر ۵ میلیمتر ورقه ورقه کنید سینه های مرغ را به قطعات مکعبی ۵ سانتی متر خرد کنید . نصف سینه های مرغ را داخل ورقه های بادمجان و نصف دیگر را داخل ورقه های کدو بپیچید .
(مانندشکل ) داخل سیخ های کباب به ترتیب یک تکه مرغ , پیاز , فلفل دلمه ای قرار دهید . سیخ ها را داخل یک بشقاب گذاشته , سس فوق الذکر را به وسیله قلم مو روی تمام کبابها بمالید تا مزه دار شوند. بگذارید نیم ساعت بماند. در آخر , هر چه سس در بشقاب سس بود, در مدت زمان پخت با قلم مو روی کبابها بملاید . کبابها را زیر گریل یا روی کباب پز قرار داده تا کاملاً نرم شوند . سیخ ها را بر گردانده تا طرف دیگر نیز بپزد . این کباب را گرم سرو کنید .