حالا درون یک ظرف، زردهها را با بقیه شکر آنقدر هم میزنیم تا شکر به طور کامل حل و شبیه کرم شود. آنگاه بادام کارامل شده را همراه خامه به کرم اضافه و به صورت دورانی خوب مخلوط میکنیم. سپس آن را درون قالبی که از قبل با کاغذ پوشانیدهایم، میریزیم و در فریزر میگذاریم تا سفت شود. بعد از گذشت چند ساعت، بستنی آماده سرو است، ولی یک ربع قبل از سرو کردن بستنی آن را از فریزر درمیآوریم و به ظرف اصلی منتقل و رویش را با بادام خرد شده تزیین میکنیم.
مواد لازم:
پودر بادام بو داده
۱۵۰ گرم
زرده تخممرغ
۳ عدد
خامه پاستوریزه زده شده
۵۰۰ گرم
شکر
۵۰۰ گرم
بادام خرد شده
به میزان دلخواه
طرز تهیه:
۱۵۰ گرم از شکر را در ظرفی فلزی ریخته و با ۴ قاشق غذاخوری آب مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم. وقتی شکر آب شد، پودر بادام را به آن اضافه میکنیم و زمانی که طلایی شد و به صورت کارامل درآمد از روی حرارت برمیداریم و آن را روی یک سطح صاف یا کاغذ چرب میریزیم و میگذاریم تا سرد شود. پس از آن با وردنه روی آن میکشیم تا کاراملهای خشک شده به طور کامل خرد شوند.
حالا درون یک ظرف، زردهها را با بقیه شکر آنقدر هم میزنیم تا شکر به طور کامل حل و شبیه کرم شود. آنگاه بادام کارامل شده را همراه خامه به کرم اضافه و به صورت دورانی خوب مخلوط میکنیم. سپس آن را درون قالبی که از قبل با کاغذ پوشانیدهایم، میریزیم و در فریزر میگذاریم تا سفت شود. بعد از گذشت چند ساعت، بستنی آماده سرو است، ولی یک ربع قبل از سرو کردن بستنی آن را از فریزر درمیآوریم و به ظرف اصلی منتقل و رویش را با بادام خرد شده تزیین میکنیم.