دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

بستنی زمستانی بادامی بستنی زمستانی بادامی

بستنی زمستانی بادامی,غذاهای مکمل,بستنی زمستانی,آموزش آشپزی,کیک,طرز تهیه بستنی بادامی,طرز تهیه بستنی با بادام,طرز تهیه,سایت آشپزی,آموزش ساخت ویفر توت فرنگی,مواد لازم,آشپزی,تهیه دسر,بستنی زمستانی بادامی,طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی,تهیه بستنی

بستنی زمستانی بادامی بستنی زمستانی بادامی

حالا درون یک ظرف، زرده‌ها را با بقیه شکر آنقدر هم می‌زنیم تا شکر به طور کامل حل و شبیه کرم شود. آنگاه بادام کارامل شده را همراه خامه به کرم اضافه و به صورت دورانی خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آن را درون قالبی که از قبل با کاغذ پوشانیده‌ایم، می‌ریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا سفت شود. بعد از گذشت چند ساعت، بستنی آماده سرو است، ولی یک ربع قبل از سرو کردن بستنی آن را از فریزر درمی‌آوریم و به ظرف اصلی منتقل و رویش را با بادام خرد شده تزیین می‌کنیم.

بستنی زمستانی بادامی,غذاهای مکمل,بستنی زمستانی,آموزش آشپزی,کیک,طرز تهیه بستنی بادامی,طرز تهیه بستنی با بادام,طرز تهیه,سایت آشپزی,آموزش ساخت ویفر توت فرنگی,مواد لازم,

 

 
مواد لازم:

پودر بادام بو داده ۱۵۰ گرم
زرده تخم‌مرغ ۳ عدد
خامه پاستوریزه زده شده ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
بادام خرد شده به میزان دلخواه

 

 

طرز تهیه:

۱۵۰ گرم از شکر را در ظرفی فلزی ریخته و با ۴ قاشق غذاخوری آب مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی شکر آب شد، پودر بادام را به آن اضافه می‌کنیم و زمانی که طلایی شد و به صورت کارامل درآمد از روی حرارت برمی‌داریم و آن را روی یک سطح صاف یا کاغذ چرب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا سرد شود. پس از آن با وردنه روی آن می‌کشیم تا کارامل‌های خشک شده به طور کامل خرد شوند.

 

حالا درون یک ظرف، زرده‌ها را با بقیه شکر آنقدر هم می‌زنیم تا شکر به طور کامل حل و شبیه کرم شود. آنگاه بادام کارامل شده را همراه خامه به کرم اضافه و به صورت دورانی خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آن را درون قالبی که از قبل با کاغذ پوشانیده‌ایم، می‌ریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا سفت شود. بعد از گذشت چند ساعت، بستنی آماده سرو است، ولی یک ربع قبل از سرو کردن بستنی آن را از فریزر درمی‌آوریم و به ظرف اصلی منتقل و رویش را با بادام خرد شده تزیین می‌کنیم.

مطالب بیشتر از سایت ما

دستور تهیه ماهی گردپیج دستور تهیه ماهی گردپیج

بفرمایید شام! بفرمایید شام!

پاکورا (غذای هندی) سوپ هویج

طرزتهیه شاتو بریان طرزتهیه شاتو بریان

یک پیش غذای لذیذ دستور تهیه پیش غذا

طرزتهیه خورش انار خورش انار

تورتیا (نان مکزیکی) نان مکزیکی

طرز تهیه زرشک پلو راز زرشک پلو خوشمزه

اسموتی انار و نارنگی طرز تهیه اسموتی پرتقال، موز و آناناس

اینم یه نوشیدنی واسه شب یلدا آب میوه