ماهی شکم پر در فر,غذاهای اصلی,شنیتسل قزل آلا,آموزش تهیه ماهی قزل آلا,خوراک پاستا و ماهی,طرز تهیه پاستای خانگی,شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص,غذا با ماهی,آموزش آشپزی,روش تهیه پاستا,شنیتسل ماهی,شنیتسل
ماهی شکم پر در فر شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص
۳٫ شکم ماهی ها را که قبلا تمیز کرده و شسته ایم را باز کرده از مواد پر کنید. ۲ عدد لیموی باقی مانده را از وسط برش داده روی مواد داخل شکم ماهی بگذارید.
۴٫ ظرف مخصوص فر را چرب کرده ماهی ها را در ظرف گذاشته روی آن را با برس روغن زیتون بکشید. اگر از مواد باقی مانده بود روی سطح ماهی ها ریخته و با قاشق در تمام سطح ماهی پخش کنید.
۵٫ ۱ عدد پیاز باقی مانده+گوجه فرنگی را به صورت کلفت حلقه کرده روی سطح ماهی ها و کنار آن در ظرف بچینید. می توانید روی پیازها و گوجه فرنگی را کمی روغن زیتون بپاشید.
مواد لازم:
ماهی تازه: ۲ عدد بزرگ
پیاز: ۳ عدد بزرگ
گوجه فرنگی: ۱ عدد بزرگ
لیمو ترش: ۴ عدد
پودر لیمو عمانی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲/۱ لیوان
زنجبیل تازه کوبیده: ۱ قاشق چایخوری
نمک،فلفل و ادویه ماهی: به مقدار لازم
سیر رنده شده: ۵ حبه
گشنیز و جعفری ریز شده: ۱ لیوان
طرز تهیه: ۱٫ گشنیز و جعفری ریز شده را با سیر و زنجبیل کوبیده شده مخلوط کنید. سپس ۲ عدد از پیازها را ریز خر کرده به مواد اضافه کنید.
۲٫ آب دو عدد لیمو+پودر لیموعمانی و نمک،فلفل و ادویه را به مواد اضافه کرده روی مواد را روغن زیتون ریخته هم بزنید.
۳٫ شکم ماهی ها را که قبلا تمیز کرده و شسته ایم را باز کرده از مواد پر کنید. ۲ عدد لیموی باقی مانده را از وسط برش داده روی مواد داخل شکم ماهی بگذارید.
۴٫ ظرف مخصوص فر را چرب کرده ماهی ها را در ظرف گذاشته روی آن را با برس روغن زیتون بکشید. اگر از مواد باقی مانده بود روی سطح ماهی ها ریخته و با قاشق در تمام سطح ماهی پخش کنید.
۵٫ ۱ عدد پیاز باقی مانده+گوجه فرنگی را به صورت کلفت حلقه کرده روی سطح ماهی ها و کنار آن در ظرف بچینید. می توانید روی پیازها و گوجه فرنگی را کمی روغن زیتون بپاشید.
۶٫ ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت با حرارت ابتدا به مدت نیم ساعت ۲۵۰ درجه سانتیگراد و سپس با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا ماهی ها خوب برشته شوند.