– ذرت و قارچ رو بخار پز میکنیم هرچی بیشتر پخته شه بهتره
(برای امتحان ذرت رو وقتی میخوریم باید کاملا نرم شده باشه !)
– قارچ رو نیم ساعت اخر به ذرت اضافه میکنیم تا بخار پز بشه
– (حدودا ۱٫۳۰ تا ۲ ساعت بذارین بخارپز بشه)
– بعد ذرت رو میریزیم تو یه ظرف وپنیر پیتزا رو (رنده شده) به مقدار کافی (و نه زیاد ) و کره رو هم اضافه میکنیم و زیر ذرت قرارشون میدیم تا با حرارت ذرت آب بشه
– نمک , شوید , اویشن , پودر سیر و فلفل رو به مقدار کم اضافه میکنیم(نوک قاشق کوچک بریزین، مزه کنین اگه خیلی کم بود دوباره اضافه کنین)
سس به اندازه کافی و مقدار کمی آبلیموهم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شن
مواد لازم :
۱– ذرت نیم پخت به مقدار لازم(توجه کنین که از ذرت خشک و کمپوت استفاده نکنین) ۲– پنیر پیتزا رنده شده
۸– قارچ سفید ملارد (قارچ رو خورد کنید.پر پر کنین بهتره)
– ذرت و قارچ رو بخار پز میکنیم هرچی بیشتر پخته شه بهتره
(برای امتحان ذرت رو وقتی میخوریم باید کاملا نرم شده باشه !)
– قارچ رو نیم ساعت اخر به ذرت اضافه میکنیم تا بخار پز بشه
– (حدودا ۱٫۳۰ تا ۲ ساعت بذارین بخارپز بشه)
– بعد ذرت رو میریزیم تو یه ظرف وپنیر پیتزا رو (رنده شده) به مقدار کافی (و نه زیاد ) و کره رو هم اضافه میکنیم و زیر ذرت قرارشون میدیم تا با حرارت ذرت آب بشه
– نمک , شوید , اویشن , پودر سیر و فلفل رو به مقدار کم اضافه میکنیم(نوک قاشق کوچک بریزین، مزه کنین اگه خیلی کم بود دوباره اضافه کنین)
سس به اندازه کافی و مقدار کمی آبلیموهم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شن