سس قارچ خامه ای
قارچ ۳۰۰ گرم . پیاز ۲ عدد . خامه ۳۰۰ گرم . ماست ۲ قاشق غذاخوری . روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه : پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا قارچ ها سرخ شده و اب انها کشیده شود.
قارچ های سرخ شده ، ماست ، نمک و ۲/۳ خامه را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس قارچ را داخل ان بریزید و پس از اینکه گرم شد ۱/۳ باقی مانده خامه را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید ، این سس بهمراه انواع غذاها بخصوص گوشت ، مرغ و سبزیجات پخته سرو میشود و دارای طعمی عالی میباشد.
نکته ها : دقت کنید که در زمان اضافه کردن خامه سس نجوشد و فقط باید داغ باشد ، جوشیدن سس موجب بریده شدن خامه خواهد شد ، در صورت تمایل میتوانید ۲ حبه سیر و مقداری فلفل سیاه به این سس اضافه کنید.