دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

آبگوشت کشک ( لرستان ) ابگوشت کشک لرستان

ابگوشت,آموزش آشپزی,آبگوشت لری,دستور تهیه ابگوشت کشک,آبگوشت کشک ( لرستان ),ابگوشت کشک لرستان,آبگوشت دوگوله دودار,آبگوشت کشک و بادمجان لرستان,ابگوشت کشک,ابگوشت محلی,غذاهای اصلی,آبگوشت کشک و بادمجان

آبگوشت کشک ( لرستان ) ابگوشت کشک لرستان

حدود ۳ قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید ، نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید ، آب ابگوشت را از مایه آن جدا کنید ، مایه آبگوشت را بکوبید و بهمراه اب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید (  آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید ).

ابگوشت,آموزش آشپزی,آبگوشت لری,دستور تهیه ابگوشت کشک,آبگوشت کشک ( لرستان ),ابگوشت کشک لرستان,آبگوشت دوگوله دودار,آبگوشت کشک و بادمجان لرستان,ابگوشت کشک,ابگوشت محلی,غذاهای اصلی,

 

آبگوشت کشک دوگوله دودار

 

گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم  .  نخود ۱/۲ لیوان  .  لوبیا سفید ۱/۲ لیوان  .  سیر ۳ حبه

بادمجان ۲ عدد  .  پیاز ۱ عدد  .  کشک غلیظ ۱ لیوان  .  نعناع خشک ، نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید.

 

گوشت ، نخود و لوبیای خیس خورده ، سیر و پیاز خرد شده را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند ( در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید ).

 

بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید و در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.

 

حدود ۳ قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید ، نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید ، آب ابگوشت را از مایه آن جدا کنید ، مایه آبگوشت را بکوبید و بهمراه اب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید (  آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید ).

 

نکته ها : این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود ، در صورت تمایل میتوانید ۱ عدد سیب زمینی در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید همچنین میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و پس از کوبیدن اضافه نمایید.

مطالب بیشتر از سایت ما

کلم پلو با گوشت قلقلی ( شیراز ) دستور کلم پلو

سمبوسه ( جنوب ) سمبوسه

ته چین مرغ و بادمجان ( شیراز ) پلو شیرازی

انار پلو ( شیراز ) انار

خورش خلال ( کرمانشاه ) خورش خلال

خورش پیچاق قیمه ( اذری ) خورش قیمه

کله جوش ( ایران ) غذا با کشک

آش خیار چمبر ( مرکزی ) اش محلی

آش بادمجان ( نهاوند ) اش گوشت

میرزا قاسمی ( شمال ) میرزا قاسمی شمال