نان هات داگ مدل مار
آرد ۳ لیوان . پودر خمیر مایه ۳ قاشق غذاخوری . شکر ۱/۲ قاشق چایخوری . نمک ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ لیوان . روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری . هات داگ ۱۰ عدد . زرده تخم مرغ و پنیر پیتزا برای تزیین
طرز تهیه : آرد را داخل کاسه ای بریزید و وسط آرد را گود کنید ، پودر خمیر مایه را با شکر و چند قاشق آب مخلوط کنید و داخل گودی بریزید و مخلوط کنید سپس یک لیوان آب ولرم ، نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید.
مواد را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و ان را در محل گرمی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید ( نزدیک بخاری ، شوفاژ و … ) تا حجم خمیر بیشتر شود.
خمیر آماده را به ۱۰ قسمت نقسیم کنید ، دست تان را مرطوب کنید و هر خمیر را به طول ۳۰ سانتیمتر بکشید سپس هر خمیر را همانند شکل دور هات داگ بپیچید تا شکلی مانند مار پیدا کند ( شکل خمیر برای سر مار باید پهن تر و برای دم مار باریک تر باشد ).
روی صورت مار برشی بعنوان دهان ایجاد کنید و تکه ای فلفل دلمه ای قرمز قرار دهید ، برای چشم ها نیز از سیاه دانه ، فلفل سیاه و … استفاده کنید ، زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس با قلمو سطح بدن مار را کامل زرده بمالید ، مقداری پنیر پیتزا نیز روی پشت مارها رنده کنید ( بجای پنیر میتوانید از کنجد استفاده کنید ).
در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و مارها را با فاصله روی سینی بچینید ( سر مار باید بالا باشد ) ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید سپس این نان خوشمزه را با سس مورد علاقه تان سرو کنید.