خورشت ازگیل ژاپنی
ازگیل ژاپنی ۲۰۰ گرم . پیاز ۲ عدد . سیر ۳ حبه . زیره سیاه ۲ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری . تخم خردل ۱ قاشق چایخوری . پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سرکه سیب ۱ لیوان . شکر ۲ قاشق چایخوری . نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : ازگیل ها را بشویید و پوست بکنید و هسته ها را خارج کنید سپس ازگیل ها را خرد کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس زیره ، پودر کاری و تخم خردل را اضافه کنید و کمی تفت دهید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس سیر خرد شده و ازگیل های خرد شده را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
پس از ۱۰ دقیقه ۲ لیوان آب ، سرکه ، شکر ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و با حرارت ملایم بگذارید خورشت ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد سپس بهمراه برنج سرو کنید.