دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

خورش قارچ و مرغ خورشت مرغ

غذاهای اصلی,خورشت,خورشت قارچ,انواع خورش,خورشت مرغ و سبزیجات,خورشت قارچ و مرغ,خورش قارچ,آموزش آشپزی,انواع خورشت,خورش قارچ و مرغ,خورش قارچ و مرغ,خورش,خورشت سبزیجات,خورشت مرغ

خورش قارچ و مرغ خورشت مرغ

پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند ، پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد ۱ لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه های مرغ با حرارت ملایم به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.

غذاهای اصلی,خورشت,خورشت قارچ,انواع خورش,خورشت مرغ و سبزیجات,خورشت قارچ و مرغ,خورش قارچ,آموزش آشپزی,انواع خورشت,خورش قارچ و مرغ,خورش قارچ و مرغ,

 

خورشت قارچ و مرغ

 

سینه مرغ ۳ عدد  .  پیاز ۱ عدد  .  سیر ۲ حبه  .  قارچ ۲۰۰ گرم  .  زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

آرد ۱ قاشق چایخوری  .  زرده تخم مرغ ۱ عدد  .  آبلیمو ۱ قاشق چایخوری .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

غذاهای اصلی,خورشت,خورشت قارچ,انواع خورش,خورشت مرغ و سبزیجات,خورشت قارچ و مرغ,خورش قارچ,آموزش آشپزی,انواع خورشت,خورش قارچ و مرغ,خورش قارچ و مرغ,

 

طرز تهیه : داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید ).

 

پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد و نمک و فلفل اضافه کنید ، خوب مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید.

 

غذاهای اصلی,خورشت,خورشت قارچ,انواع خورش,خورشت مرغ و سبزیجات,خورشت قارچ و مرغ,خورش قارچ,آموزش آشپزی,انواع خورشت,خورش قارچ و مرغ,خورش قارچ و مرغ,

 

پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند ، پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد ۱ لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه های مرغ با حرارت ملایم به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.

 

پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند قارچ سرخ شده ، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند.

 

زرده تخم مرغ را بزنید و پس از ۱۰ دقیقه به خورشت اضافه و خوب مخلوط کنید ، ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

خورش لوبیا سفید طرز تهیه خورش

خورش آلو اسفناج خورش اسفناج

خورش کرفس با گوشت خورشت کرفس با گوشت

خورش فسنجان و گوشت چرخ کرده خورشت فسنجان با گوشت

خورش قورمه سبزی خورش قورمه سبزی

خورش گوجه سبز خورشت گوجه سبز

خورش فسنجان با مرغ فسنجان

خورش قیمه سیب زمینی قیمه

خورش بامیه با گوشت خورش بامیه

انواع ته دیگ انواع ته دیگ