پنکیک آلمانی
این پنکیک بسیار خوشمزه است و مثل تمام پنکیک ها با هر چی که دوست دارید می توانید میل کنید! می توانید رویش را شکر بپاشید و با چلاندن یک لیموی تازه میل کنید! یا می توانید با مربا میل کنید. یا با خامه! (خامه و مربای توت فرنگی فوق العادش می کنه البته من اینجوری دوست دارم!) در هر صورت با هر چی که دوست دارید میل کنید ولی قیافه این پنکیک جوری است که همه فکر می کنند کلی کار برده! در صورتی که اصلا این طوری نیست.
- مدت آماده سازی : ۵ دقیقه
- زمان پخت: ۲۰ دقیقه
- کل زمان: ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای دونفر
- تخم مرغ: ۳ عدد
- وانیل : ۱ قاشق چایخوری
- نمک: کمی
- شیر: ½ پیمان
- آرد: ½پیمانه
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک آلمانی
- فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
- قالب پای و یا تابه ای چدنی را در فر قرار دهید
- با دست و یا با همزن برقی تخم مرغ،وانیل، نمک . شیر را مخلوط کنید. چند ثانیه هم بزنید تا یکدست شود.
- آرد را اضافه کرده و فقط تا حدی که ترکیب شوند هم بزنید(کم)
- وقتی که تابه هنوز توی فر است کره را داخل آن بریزید. وقتی کره ذوب شد تابه را درآورید و و مواد را در مرکز تابه بریزید.
- سپس دوباره آن را در فر بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که پف کند و طلایی شود.
- با مربا، شکر و لیمو، خامه وشکر قهوه ای، یا هر چه که دوست دارید میل کنید.