یکی از دسرهای خوشمزه تابستانی! البته اگر از گیلاس یخ زده هم استفاده کنید پای رنگ ارغوانی خوشرنگی میگیره!!!!
برای ۸ نفر
زمان آماده کرده ۱۵ دقیقه
کل زمان آماده شدن : ۴ ۱/۴ ساعت (شامل ۴ ساعت زمان یخ زدن)
مواد لازم :
- بستنی وانیلی کم چرب نرم: ۳ پیمانه
- گیلاس خرد شده تازه یا یخ زده: ۱ و ۱/۴ پیمانه
- چیپس شکلاتی : ۲ قاشق غذا خوری
- پایه پای شکلاتی بیسکویتی (مشاهده ی دستور)
طرز تهیه:
به آرامی بستنی و یک پیمانه از گیلاس ها را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. و روی خمیر پای در قالب منتقل کنید و با ¼ پیمانه گیلاس باقی مانده و شکلات چیپسی تزیین کنید. تا زمانی که سفت شود در فریز قرار دهید (حداقل ۴ ساعت)
نکات
اگر روش را فویل قرار دهید تا یک هفته می توانید در فریزر نگهداری کنید.
در هر وعده: ۲۷۲ کالری، ۱۲ گرم چربی ، ۱۶ میلی گرم کلسترول، ۳۸ گرم کربوهیدرات، ۱۶ گرم قند اضافه شده، ۵ گرم پروتئین، ۱ گرم فیبر، ۲۳۰ میلی گرم سدیم، ۲۲۹ میلی گرم پتاسیم است.
کربوهیدرات در هر وعده : ۲ ۱/۲