دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

شیرینی مربایی (بالشتک فرشته) شیرینی

شیرینی بالشتک فرشته,شیرینی خوشمزه,شیرینی خارجی,شیرینی آسان,طرز تهیه شیرینی مربایی,طرز تهیه شیرینی,شیرینی ساده و آسان,شیرینی انجل پیلو,آموزش آشپزی,شیرینی مربایی (بالشتک فرشته),شیرینی,شیرینی مربایی,غذاهای مکمل

شیرینی مربایی (بالشتک فرشته) شیرینی

خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کنید و روی سطحی که آرد پاشیدید بگذارید. هر قسمت را به ضخامت ۳ تا ۶ میلیمتر باز کنید و ۳ مربع ۷٫۵ سانتی متری ببرید. ۱ قاشق چایخوری زردآلو در مرکز هر مربع قرار دهید. لبه های هر مربع را با قلم مو سفیده تخم مرغ (سفیده تخم مرغ را کمی با چنگال بهم بزنید) بمالید. حال هر گوشه مربع را به وسط بیاورید و روی زردآلو را بپوشانید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید. (نکته ای از سلام بانو: وقتی از مربا استفاده می کنید سعی کنید تا جای امکان شهد مربا را بگیرید)

شیرینی مربایی ( بالشتک فرشته یا Angel pillow)

اسم شیرینی مربایی به پیشنهاد سلام بانو گذاشتم! یا بهش بگید انجل پیلو یا بگید مربایی آخه بالشتک فرشته که برگردان فارسی انجل پیلو هست زیاد جالب نیست! این یک دستور سنتی شیرینی کشور دانمارک است که واقعا خوشمزه است. این شیرینی تو دهنتان آب می شود. اصل این دستور با مربای زردآلو تهیه می شود ولی شما از هر مربایی که دوست دارید می توانید استفاده کنید.

مدت آماده سازی: ۲۰ دقیقه

مدت پخت: ۲۵ دقیقه

این مواد حدود ۲۴ تا شیرینی می دهد.

شیرینی بالشتک فرشته,شیرینی خوشمزه,شیرینی خارجی,شیرینی آسان,طرز تهیه شیرینی مربایی,طرز تهیه شیرینی,شیرینی ساده و آسان,شیرینی انجل پیلو,آموزش آشپزی,شیرینی مربایی (بالشتک فرشته),شیرینی,

مواد لازم برای خمیر شیرینی:

  1. آرد الک شده: ۱ و ¾ پیمانه
  2. رنده پوست لیمو ترش: ½ قاشق چایخوری
  3. نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  4. پنیر خامه ای که همدمای اتاق شده: ۲۲۵ گرم
  5. کره که همدمای اتاق شده : ۱ پیمانه
  6. مواد لازم برای داخل شیرینی: مربای زردآلو و یا هر مربایی که دوست دارید.

طرز تهیه شیرینی:

کره و پنیر را با همزن برقی مخلوط کنید. نمک و آرد را که با هم الک کنید و رنده پوست لیمو را در آن بریزید. با قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید. وقتی خوب مخلوط شد خمیر چسبندگی دارد. خمیر را به شکل گلوله در آورید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کنید و روی سطحی که آرد پاشیدید بگذارید. هر قسمت را به ضخامت ۳ تا ۶ میلیمتر باز کنید و ۳ مربع ۷٫۵ سانتی متری ببرید. ۱ قاشق چایخوری زردآلو در مرکز هر مربع قرار دهید. لبه های هر مربع را با قلم مو سفیده تخم مرغ (سفیده تخم مرغ را کمی با چنگال بهم بزنید) بمالید. حال هر گوشه مربع را به وسط بیاورید و روی زردآلو را بپوشانید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید. (نکته ای از سلام بانو: وقتی از مربا استفاده می کنید سعی کنید تا جای امکان شهد مربا را بگیرید)

با فاصله های ۲٫۵ سانتی روی کاغذ شیرینی فر که چرب نکردید شیرینی ها را قرار دهید.  شیرینی ها را به مدت ۲۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کردید با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید تا زیرش کمی قهوه ای روشن شود.

وقتی از فر درآوردید اول بگذارید خنک شود سپس با دقت شیرینی ها را بردارید. این شیرینی در دهانتان آب می شود.

از تصویر اصلی منبع استفاده کردیم!  تصاویر آشپز سلام بانو هر وقت حاضر شد در سایت قرار می گیرد.

مطالب بیشتر از سایت ما

نان کدو سبز نان خوشمزه

پنکیک آلمانی طرز تهیه پنکیک آلمانی

پایه پای شکلاتی بیسکویتی خمیر پای

پای بستنی و گیلاس دسر تابستانی

کرپ توت فرنگی و موز دسر خوشمزه

سوفله شکلات دسر ساده

پودینگ شکلات دسر سریع

شربت آبلیمو با زنجبیل نوشیدنی خنک

چای سبز و انبه نوشیدنی سرد

اسموتی توت فرنگی کافی شاپ