رول لازانیا مرغ و بیکن
زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
زیمان پخت ۳۰ دقیقه
زمان کل ۵۰ دقیقه
این دستور برای ۸ رول لازانیاست.
مواد لازم رول لازانیا مرغ و بیکن:
- برش های لازانیا: ۸ عدد
- بیکن : ۴۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- سیر خرد شده :۶ عدد (اگر دوست ندارید استفاده نکنید با تعداد کمتری بریزید)
- سینه مرغ :۲ عدد
- سس خامه ای آلفردو : ۲ پیمانه ( برای دریافت دستور اینجا کلیک کنید .)
- پنیر موزارلا ½ پیمانه (برای رویه)
- رنده پنیر پارمزان ½ پیمانه (برای رویه)
داخل رول:
- پنیر ریکوتا: ۱ پیمانه
- خامه ترش: ½ پیمانه
- پنیر خامه ای: ۱۷۰ گرم
- پارمزان رنده شده: ½ پیمانه
- پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم بسته به ذائقه
طرز تهیه رول لازانیا مرغ و بیکن:
۸ تکه لازانیا را طبق دستور روی جعبه در ظرف آب جوش بزرگی بریزید و بر اساس زمان روی جعبه بگذارید بپزد و سپس بردارید
در آبکش بگذارید آبش برود و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آبش حسابی گرفته شود.
سینه های مرغ را که از قبل پختید ریش ریش کنید.
بیکن را تکه تکه کنید و به همراه سیر و پیاز نگینی خرد شده تفت دهید این مخلوط را برای آنکه چربی اضافه اش را بگیرید در بشقابی که دستمال آشپزخانه داخلش گذاشتید بریزید.
در کاسه ای پنیر ریکوتا، خامه ترش،پنیر خامه ای و پارمزان بریزید
مواد داخل را که با هم مخلوط کردید روی خمیر های لازانیا بمالید
مرغ ریش ریش شده را روی هر پاستا که مواد پنیری آغشته کرده اید بگذارید.
مخلوط بیکن را هم روی مرغ و پنیر بریزید کمی از بالای ورقه ها را خالی بگذارید برای رول کردن
کمی پارمزان روی مواد بپاشید
½ پیمانه از سس خامه ای ته ظرفی که می خواهید رول ها را بپزید بریزید. لازانیا ها را رول کنید و قسمت درز را در زیر قرار دهید و داخل ظرف بچینید
ما بقیه سس خامه ای را روی رول ها بریزید و کمی بیکن روش بپاشید
پنیر پارمزان و موزارلا برای رویه را روش بپاشید.
۲۵ تنا ۳۰ دقیقه در فری که از قبل با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردید بپزید.
بعد از آنکه از فر درآوردید ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید بماند. سپس برش زده و سرو کنید.