کیک شکلاتی خوشمزه با ایده ای خوشگل و جالب برای تولد
زمان پخت :۱ ساعت
زمان آماده کردن :۱ ساعت
سطح سختی: آسان
تعداد نفرات: ۲۵
کیک تولد شکلاتی خوشگل و خوشمزه
در هر وعده
۵۲۷ کالری، ۶٫۶ گرم پروتئین، ۵۷٫۴ گرم کربوهیدرات، ۳۰٫۶ گرم چربی، ۱٫۴ گرم فیبر، ۴۷٫۳ گرم شکر ،۰٫۷ گرم نمک
مواد لازم کیک
- کره ۳۲۵گرم
- شکلات تخته ای ۳۲۵ گرم
- وانیل ۲ قاشق چایخوری
- آرد ۳۲۵ گرم
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین ۱قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای نرم ۴۵۰ گرم
- تخم مرغ ۵ عدد
- خامه ترش ۳۰۰ میلی لیتر
مواد لازم برای سطح کیک
- کره ۲۵۰ گرم
- شکر یخ زده الک شده ۳۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۵۰ گرم
- شیر ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تزیین
- شکلات پولکی(دکمه ای) بزرگ سفید ۸عدد
- شکلات پولکی (دکمه ای) ۲ بسته
- رول های شکلاتی ۲ بسته
- مارزپان زرد رنگ ۶۰ گرم
- بیسکویت انگشتی شکلاتی ۱۲۵ گرم
( تو مغازه های مخصوص لوازم شیرینی اینجور مواد به وفور هستند با توجه به سلیقه خودتون می توانید مواد مناسبی انتخاب کنید و کیکتون رو خوشگل کنید. )
طرز تهیه
- فر را در دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. به یک قالب ۲۰ سانتی گرد و ۱۸ سانتی مربع احتیاج دارید. (البته به نظر من اگر قالب مربع نداشتید می تونید دوتا گرد بزنید و اون یکی و ببرید )
- کره و شکلات را در داخل ظرفی مثل شیرداغکن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی ذوب و نرم شوند. از روی اجاق بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید.
- آرد ، بکینگ پودر، و جوش شیرین را در کاسه بزرگی الک کنید. شکر را هم اضافه کنید. تخم مرغ ها را جدا گانه هم بزنید تا بوی آنها از بین برود سپس خامه ترش را به آنها اضافه کرده، هم بزنید و داخل مخلوط آرد بریزید. شکلات ذوب شده را نیز به مواد اضافه کرده و به آرامی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. در پخت کیک توجه داشته باشید آرد نباید زیاد هم بخورد چون پف کیک می خوابد.
- حال مواد را در داخل قالب ها تقسیم کنید . ارتفاع مواد در هر دو قالب باید یکسان باشد . سپس قالب ها را داخل فر به مدت ۵۵ تا ۱ ساعت قرار دهید تا بپزد.
- برای مواد سطح کیک کره را در کاسه بریزید تا حالت کرمی شود. شکر و پودر کاکائو را نیز اضافه کرده همبزنید سپس شیر را نیز اضافه کرده تا مواد نرم و غلیظ شوند.
- کیک ها که پختند و خنک شدند. کیک گرد را در ظرفی قرار دهید. سپس قالب کیک گرا را روی کیک مربع به گونه ای قرار دهید که ۱۲ سانتی متر از یک لبه کیک فاصله داشته باشد و دور قالب را ببرید. تکه کوچکتر را در بالای قالب گرد قرار دهید به عنوان گوش ها
- ما بقی کیک مربع را تقریبا از وسط ببرید تکه ی مستطیل برای حصار و نیم دایره برای بالها. تکه مستطیل را در زیر کیک قرار داده و نیم دایره را نیز از وسط برش زده و در طرفین کیک برای بالها قرار دهید. در تصویر ترتیب قرار گیری برش های کیک را می توانید ببینید.
- مواد کره ای که برای سطح کیک آماده کرده اید را روی تمام سطح بپوشانید. رول های شکلاتی را به قطعات کوچکتر ببرید و برای پرها روی بالها قرار دهید. . شکلبات پولکی ها را برای تنه استفاده کنید. بسکویت شکلاتی انگشتی ها را هم به عنوان حصار ها قرار دهید. از رد چنگال روی مواد کره ای سطح برای مشخص کردن گوشها استفاده کنید خرده بسکویت ها رو هم برای V بین دو گوش استفاده کنید. شکلات پولکی سفید را هم دو تا دایره برای چشم ها بگذارید و یک شکلات پولکی هم برای مردمک میان آنها قرار دهید . از خمیر مارزپان زرد هم برای درست کردن نوک و پاها همانند شکل استفاده کنید.