شکر و آب پرتقال رو مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر آب شود. رنده پوست پرتقال را اضافه کرده ۱/۴ قالب بستنی رو آب پرتقال بریزید و بزارید داخل فریزر تا یخ ببندد.
مواد لازم :
آب پرتقال با پالپ
۳ پیمانه
شکر
به میزان لازم ( ۴ قاشق ریختم )
رنده پوست پرتقال
۱/۳ قاشق چای خوری
نارنگی
خیلی کوچیک و خیلی نازک برش خورده ۱ تا ۲ عدد
طرز تهیه :
شکر و آب پرتقال رو مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر آب شود. رنده پوست پرتقال را اضافه کرده ۱/۴ قالب بستنی رو آب پرتقال بریزید و بزارید داخل فریزر تا یخ ببندد.
سپس برشهای خیلی نازک نارنگی رو با کمک انگشت بچسبانید به دیواره های قالب و آب پرتقال بریزید و بگذارید داخل فریزر تا یخ ببندد.