گوشت را چرخ کرده، سایر مواد را به آن اضافه و به سیخ میکشیم. لازم به ذکر است که چربی گوشت نباید زیاد باشد. پس از آن سیخ را بر روی آتش قرار میدهیم تا بپزد. این غذا مخصوص شام اهالی جنوب کشور میباشد که بدون برنج سرو میشود.
مواد اولیه :
گوشت راسته گوسفند
۴۰۰ گرم
پیاز متوسط
دو عدد
فلفل
به میزان لازم
جعفری خرد شده
۱۰۰ گرم
زرشک
۱۰۰ گرم
گردو
در صورت تمایل
طرز تهیه:
گوشت را چرخ کرده، سایر مواد را به آن اضافه و به سیخ میکشیم. لازم به ذکر است که چربی گوشت نباید زیاد باشد. پس از آن سیخ را بر روی آتش قرار میدهیم تا بپزد. این غذا مخصوص شام اهالی جنوب کشور میباشد که بدون برنج سرو میشود.