طرز تهیه کباب کباب ترکی,آموزش آشپزی,کباب قفقازی,کباب قفقازی به روش جدید,دستور پخت کباب ترکی,دستور پخت کباب قفقازی,کباب قفقازی,دستور پخت کباب قفقازی به روش جدید,غذاهای اصلی,طرز تهیه کباب قفقازی
کباب قفقازی دستور پخت کباب قفقازی به روش جدید
راسته و سینه را به قطعات مکعبی به طول ۴ سانتی متر و عرض ۲ سانتی متر برش دهید . در یک کاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کنید . تکه های مرغ و راسته را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در این سس بخوابانید . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یک تکه راسته , یک تکه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند . آنگاه سیخ ها را روی کباب پز گذاشته حدود ۷ الی ۸ دقیقه حرارت برای پختن کبابها کافی است (سبزیجات باید کمی نرم شوند) در حین پخت به کبابها نمک بزنید .
مواد لازم :
راسته یا فیله پاک کرده گوساله
۲۵۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان
۲۵۰ گرم
ماست یا خامه
۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون
۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز
۲ عدد
پیاز ریز(مخصوص ترشی)
تعدادی
طرز تهیه :
راسته و سینه را به قطعات مکعبی به طول ۴ سانتی متر و عرض ۲ سانتی متر برش دهید . در یک کاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کنید . تکه های مرغ و راسته را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در این سس بخوابانید . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یک تکه راسته , یک تکه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند . آنگاه سیخ ها را روی کباب پز گذاشته حدود ۷ الی ۸ دقیقه حرارت برای پختن کبابها کافی است (سبزیجات باید کمی نرم شوند) در حین پخت به کبابها نمک بزنید .