طرز تهیه فلافل ماهی,فلافل خانگی,کوکو سویا,غذای جدید با ماهی,فلافل سویا,فلافل سیب زمینی,طرز تهیه فلافل,طرز تهیه فلافل ماهی,فلافل تند,طرز تهیه فلافل با ماهی,طرز تهیه فلافل سویا,فلافل سبزیجات,فلافل ماهی,فلافل جنوب,فلافل,سویا,آموزش آشپزی,غذاهای اصلی,غذا با سویا,دستور پخت فلافل با ماهی,فلافل بندری,دستور پخت فلافل ماهی
طرز تهیه فلافل ماهی فلافل سیب زمینی
طرز تهیه :
ابتدا ماهی ، نخود چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیر له شده و گشنیز کاملاً ساطوری شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زیره ، نمک ، بکینگ پودر ، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط شود . سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید . این غذا را همراه نان باگت ، خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی سرو میکنند .
مواد لازم برای چهار نفر :
ماهی (فیتو)
۳۰۰ گرم
نخود خیس شده
۴۰۰ گرم
پودر زیره سبز
۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ
۲ عدد
پیاز رنده شده
۱ عدد متوسط
سیر له شده
۲ حبه
گشنیز خرد شده
۳ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ، زرد چوبه و روغن
به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا ماهی ، نخود چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیر له شده و گشنیز کاملاً ساطوری شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زیره ، نمک ، بکینگ پودر ، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط شود . سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید . این غذا را همراه نان باگت ، خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی سرو میکنند .