موادلازم:
بادنجان ورقه ای | شش عدد |
گوشت چرخ کرده | ۵۰ گرم |
سیب زمینی آب پز | سه عدد |
فلفل دلمه ای خردشده | سه عدد |
پنیرپیتزا | یک بسته |
رب گوجه فرنگی | چهار قاشق غذاخوری |
روغن مایع، نمک، فلفل و آویشن | به میزان لازم |
ژامبون خردشده | ۱۵۰ گرم |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
پیاز خردشده | یک عدد |
سیر رنده شده | یک عدد |
سس سفید | دو پیمانه |
طرز تهیه
پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت، رب گوجه فرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم. آن گاه نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم و شعله را خاموش می کنیم.
در این لحظه سیب زمینی را له کرده و نیمی از آن را داخل مواد می ریزیم و باقی مانده آن را با سس سفید مخلوط می کنیم. بعد ظرف را چرب کرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف می کنیم، روی آن بادنجان ورقه شده را می چینیم سپس روی آن مواد را ریخته و صاف می کنیم آن گاه سس سفید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرارداده تا سطح غذا طلایی شود.