ابتدا فیله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه های مستطیل شکل در می آوریم و با بیفتک کوب می کوبیم . فیله مرغ را شسته و به قطعاتی مستطیل شکل بریده و روی آن را نیز بابیفتک کوب می کوبیم . توجه داشته باشید قطعات مرغ باید از تکه های گوشت کوچکتر باشد تا بتوانید آن را داخل گوشت بپیچید. قطعات گوشت را در آب پیاز و نیمی از روغن زیتون از شب قبل خوابانده , قطعات فیله مرغ را نیز در آبلیمو, مابقی روغن زیتون , نمک و فلفل به مدت ۲ الی ۳ ساعت بخوابانید . پیاز را شسته و بهصورت خلالهای ریز و باریک در می آوریم . گوجه فرنگی و قارچ و فلفل سبز دلمه ای را نیز شسته و به خلالهای باریک خرد می کنیم . فیله گوساله را روی سطح صافی قرار می دهیم . فیله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذکر مقدار کمی روی آن می ریزیم . فیله گوساله را خیلی با دقت و به آرامی می پیچیم که مواد بیرون نریزید . و از قسمت اتصال , گوشت را به سیخ کشیده و روی آتش کباب می کنیم , در نیمه پخت به آن نمک می زنیم . تزئین کبابها با قارچ که روی آن لوزی های فلفل دلمه ای یا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگین تر می کند.
مواد لازم :
فیله گوساله
۷۵۰ گرم
فیله مرغ
۲۰۰ گرم
آب پیاز
۱ عدد
روغن زیتون
۲/۱ پیمانه
آبلیمو
۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
پیاز
۱ عدد
گوجه فرنگی
۲ عدد
قارچ
۴ عدد
فلفل سبز دلمه ای
۱ عدد
طرز تهیه :
ابتدا فیله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه های مستطیل شکل در می آوریم و با بیفتک کوب می کوبیم . فیله مرغ را شسته و به قطعاتی مستطیل شکل بریده و روی آن را نیز بابیفتک کوب می کوبیم . توجه داشته باشید قطعات مرغ باید از تکه های گوشت کوچکتر باشد تا بتوانید آن را داخل گوشت بپیچید. قطعات گوشت را در آب پیاز و نیمی از روغن زیتون از شب قبل خوابانده , قطعات فیله مرغ را نیز در آبلیمو, مابقی روغن زیتون , نمک و فلفل به مدت ۲ الی ۳ ساعت بخوابانید . پیاز را شسته و بهصورت خلالهای ریز و باریک در می آوریم . گوجه فرنگی و قارچ و فلفل سبز دلمه ای را نیز شسته و به خلالهای باریک خرد می کنیم . فیله گوساله را روی سطح صافی قرار می دهیم . فیله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذکر مقدار کمی روی آن می ریزیم . فیله گوساله را خیلی با دقت و به آرامی می پیچیم که مواد بیرون نریزید . و از قسمت اتصال , گوشت را به سیخ کشیده و روی آتش کباب می کنیم , در نیمه پخت به آن نمک می زنیم . تزئین کبابها با قارچ که روی آن لوزی های فلفل دلمه ای یا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگین تر می کند.