کوکوی لوبیا سبز,لوبیا پلو,آموزش آشپزی,خوراک لوبیا سبز,خوراک لوبیا,طرز تهیه کوکوی لوبیا,طرز تهیه کوکو لوبیا سبز و هویج,غذا با لوبیا سبز,غذاهای اصلی,کوکوی لوبیا,طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز,دستور پخت کوکو با لوبیا,غذا با لوبیا
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز و هویج لوبیا پلو
به مواد بالا آرد ،نمک ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید و به هم زده و در ماهیتابه روغن ریخته و کوکو را سرخ کنید .
نکته مهمی که در طبخ کوکو بایستی در نظر داشت یکی این است که درب ماهیتابه را ببندید به این طریق هم کوکو پف لازم را پیدا میکند و هم مغز پخت میشود و دیگر اینکه از حرارت کم برای پخت استفاده کنید .
مواد لازم :
لوبیا سبز
۳۵۰ گرم
هویج
۱ عدد
پیاز
۱ عدد
تخم مرغ
۴ الی ۵ عدد
آرد گندم
۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
به مقدار کافی
زردچوبه یا زعفران
به میزان لازم
روغن حیوانی
۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
لوبیا سبز را به طول ۲ الی ۳ میلی متر برش داده و در ظرفی بگذارید تا بپزد در ظرف را نبندید تا لوبیا خوشرنگ بماند در آخر نمک اضافه کنید و آب آن کاملاً جوش برود.
هویج را به صورت خلال های ظریف در آورید.
پیاز را نگینی خرد کنید.
به مواد بالا آرد ،نمک ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید و به هم زده و در ماهیتابه روغن ریخته و کوکو را سرخ کنید .
نکته مهمی که در طبخ کوکو بایستی در نظر داشت یکی این است که درب ماهیتابه را ببندید به این طریق هم کوکو پف لازم را پیدا میکند و هم مغز پخت میشود و دیگر اینکه از حرارت کم برای پخت استفاده کنید .