زود فود,غذای سریع,پاستا با گوشت,ماکارونی,ماکروفر,ماکارونی با گوشت,پاستا خانگی,فست فود,غذاهای اصلی,ماکارونی با سویا,پاستا,ماکارونی پنیری,پاستا ایتالیایی,پاستا پروانه,پاستا پنیری,آموزش آشپزی,پاستا با سویا,آموزش درست کردن کانلونی ایتالیایی
آموزش درست کردن کانلونی ایتالیایی آموزش درست کردن کانلونی ایتالیایی
پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین بعد سیر داخلش بریزین . بعد از سرخ کردن رب گوحه رو اضافه کنین و بذارین با کمی آب بپزه . ورقه های لازانیا رو داخل آبجوش با کمی روغن بذارین نرم بشه . بعد آبکش کنین و از مواد گوشتی لای هر برگه بریزین و سیگارتی بپیچین و داخل ظرف پیرکسی که از قبل چرب شده طوری قرار بدین که لبه اش باز نشه .میون اونها گوجه فرنگی رنده شده و روش هم پنیر بپاشین و داخل فر داغ که با درجه ۳۰۰ تنظیم شده به مدت نیمساعت قرار بدین .
موارد لازم برای ۴ نفر:
پیاز
یک عدد
سیر
دو حبه
رب گوجه فرنگی
مقداری
گوشت چرخ کرده
به میزان لازم
پودر خشک آویشن
کمی
پنیر رنده شده گودا
نصف پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده
۳ عدد
لازانیا
دو بسته
دستور پخت
پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین بعد سیر داخلش بریزین . بعد از سرخ کردن رب گوحه رو اضافه کنین و بذارین با کمی آب بپزه . ورقه های لازانیا رو داخل آبجوش با کمی روغن بذارین نرم بشه . بعد آبکش کنین و از مواد گوشتی لای هر برگه بریزین و سیگارتی بپیچین و داخل ظرف پیرکسی که از قبل چرب شده طوری قرار بدین که لبه اش باز نشه .میون اونها گوجه فرنگی رنده شده و روش هم پنیر بپاشین و داخل فر داغ که با درجه ۳۰۰ تنظیم شده به مدت نیمساعت قرار بدین .
نکات مربوط به کانلونی ایتالیایی
از ورقه های لازانیا میشه برای تهیه کانلونی استفاده کرد . از هر ورقه لازانیا ، ۳ تا کانلونی میشه