طرز تهیه کوکوی ترکیه,مواد لازم برای کوکوی ترکیه,آموزش آشپزی,نحوه پخت کوکوی ترکیه,سیب زمینی شکم پر,سیب زمینی شکم پر خوشمزه و راحت!,طرز تهیه سیب زمینی شکم پر,طرز تهیه کوکو سبزی,نحوه پخت کوکوی سیب زمینی,کوکوی سیب زمینی شکم پر,تهیه کوکوی ترکیه,پخت انواع کوکو,سایت آشپزی,غذاهای اصلی
سیب زمینی شکم پر خوشمزه و راحت! نحوه پخت کوکوی سیب زمینی
طرز تهیه:
۱- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
۲- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
۳- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید.
۴- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۵- نخود فرنگی ، پیاز و ۴/۱ پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین ۴ سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید.
۶- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است.
مواد لازم:
گوشت گوساله کم چربی یا گوشت بوقلمون
۵۰۰ گرم
برنج قهوه ای
۱ فنجان
سیب زمینی پخته بزرگ تو خالی (داخل آن را خالی کنید)
۴ عدد
نمک
۲/۱ قاشق چایی خوری
فلفل برای طعم دار کردن
مقداری
نخودفرنگی پخته شده
۲/۱ فنجان
پیاز قرمز خرد شده
۴/۱ فنجان
پنیر پارمیگیانو (پنیر ایتالیایی)
۲/۱ فنجان
جعفری خرد شده
۱ قاشق چایی خوری
خرده نان (نان سفید)
۱فنجان
روغن زیتون
۲ قاشق چایی خوری
سیر کوچک ، خرد شده
۱عدد
ارزش غذایی:
کالری
۳۹۰ کیلوکالری
کربوهیدرات
۴۴ گرم
فیبر
۵ گرم
چربی
۱۶ گرم
پروتئین
۱۷ گرم
قند
۸ گرم
طرز تهیه:
۱- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
۲- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
۳- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید.
۴- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۵- نخود فرنگی ، پیاز و ۴/۱ پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین ۴ سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید.
۶- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است.