دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

طرز تهیه سس ورستر شایر دسر سوفله

آموزش آشپزی,دسر ساده,سوفله,دسر شکلات,دسر سریع,سوفله شکلات,دسر شکلاتی,غذاهای مکمل,دسر خوشمزه,طرز تهیه دسر,طرز تهیه سس ورستر شایر,دسر سوفله,دسر سریع و آسان,طرز تهیه دسر شکلاتی,سوفله چیست

طرز تهیه سس ورستر شایر دسر سوفله

روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا ۳ دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود. سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به ۳ فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم. سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.

 

آموزش آشپزی,دسر ساده,سوفله,دسر شکلات,دسر سریع,سوفله شکلات,دسر شکلاتی,غذاهای مکمل,دسر خوشمزه,طرز تهیه دسر,طرز تهیه سس ورستر شایر,

 

 

طرز تهیه سس ورستر شایر
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر :

 روغن زیتون  ۲ قاشق چای خوری
 پیاز خرد شده  ۱ عدد
 فلفل سبز بدون هسته و خرد شده  ۱ عدد
 سرکه  ۲ فنجان
 شربت ذرت  ۱ و ۱/۲ فنجان
آب ۱ فنجان
لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده نصف لیمو
ترب سفید رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
فیله ماهی خشک و خرد شده ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۲ حبه بزرگ
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری
میخک پودر شده ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه سس ورستر شایر:

روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا ۳ دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود.
سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به ۳ فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.
سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.

نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر:
* از این مقدار مواد اولیه ۳ فنجان سس بدست می آید.
* این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت ۱ هفته قابلیت نگهداری دارد.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه ماهی سالمون با انبه و آووکادو ماهی

طرز تهیه کیک مرغ راز زرشک پلو خوشمزه

ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی سس ساندویچ

پیتزای شکم پر با کاهو نحوه پخت پیتزا

طرز تهیه اسفناچ پلو کیک سبزیجات و پنیر

طرز تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات کتلت سیب زمینی با گوشت

طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی رولت مرغ

شنسیل شتر مرغ مزه دار کردن ماهی

پخت یک قیمه نذرى خوشمزه gheimeh

آش عاشوره یا آشوره یا پودینگ حضرت نوح ( نذری محلی محرم در ترکیه ) غذای ترکیه ای