دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

غذاهای دریایی لذیذ در سه‌‎ سوت! پلو میگو

غذاهای دریایی لذیذ در سه‌‎ سوت!,پلو میگو,میگو پلو,غذای دریایی,خورش میگو,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,میگو,غذای جنوبی,پلو,غذا با میگو

غذاهای دریایی لذیذ در سه‌‎ سوت! پلو میگو

۱٫ سطح استیک های ماهی تن را به روغن زیتون و نیمه های هلو آغشته کنید. نمک و فلفل بزنید. به مدت ۵ دقیقه استیک های ماهی و تکه های هلو را روی حرارت متوسط بپزید. هلوها را بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند. ماهی را ۷ دقیقه دیگر نیز بپزید تا مغزپخت و نرم شود. ماهی را از تابه خارج کنید.

ماهی تن با سالسای میوه• تعداد: ۴ نفر• زمان تهیه: ۲۵ دقیقهمواد لازم• ۴ عدد استیک ۱۵۰ گرمی ماهی تن•دو عدد هلوی تازه، پوست کنده و خرد شده•دو قاشق غذاخوری

ماهی تن با سالسای میوه

• تعداد: ۴ نفر

• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

• ۴ عدد استیک ۱۵۰ گرمی ماهی تن

•دو عدد هلوی تازه، پوست کنده و خرد شده

•دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

•نمک و فلفل سیاه

•دو قاشق غذاخوری کمپوت زردآلو

• یک قاشق غذاخوری سرکه

•نصف پیمانه  تمشک تازه

• سه عدد پیازچه خرد شده

طرز تهیه

۱٫ سطح استیک های ماهی تن را به روغن زیتون و نیمه های هلو آغشته کنید. نمک و فلفل بزنید. به مدت ۵ دقیقه استیک های ماهی و تکه های هلو را روی حرارت متوسط بپزید. هلوها را بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند. ماهی را ۷ دقیقه دیگر نیز بپزید تا مغزپخت و نرم شود. ماهی را از تابه خارج کنید.

۲٫تکه های هلو را داخل یک کاسه خرد کنید. کمپوت زردآلو را اضافه کنید و با قدرت ۱۰۰ درصد مایکروفر به مدت ۱۵ دقیقه آنها را حرارت دهید. سپس سرکه را اضافه کنید. به آرامی تمشک و هلو را اضافه کنید. سالسای میوه را با ماهی پخته شده سرو و در صورت تمایل با پیازچه تزئین کنید.

 

غذاهای دریایی لذیذ در سه‌‎ سوت!,پلو میگو,میگو پلو,غذای دریایی,خورش میگو,غذاهای اصلی,آموزش آشپزی,میگو,غذای جنوبی,پلو,غذا با میگو,

ساندویچ کلاب ماهی تن و سس فلفل کبابی

•تعداد: ۴ نفر

•زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

• ۱/۳ پیمانه سس سالاد

• نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین کبابی

• ۳۵۰ گرم تن ماهی (روغن آن را بگیرید)

• ۳۰ گرم ذرت

• ۱۲ عدد نان تست نرم

• برگ کاهو

طرز تهیه

۱٫ برای تهیه سس فلفل قرمز کبابی، سس سالاد و نیمی از فلفل را در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۲٫برای مواد داخل ساندویچ، نیمه دیگر فلفل را خرد کنید. در یک کاسه فلفل، تن ماهی، ذرت و ¼ پیمانه سس فلفل را با هم مخلوط کنید.

۳٫برای هر ساندویچ کلاب، مقداری از مخلوط ماهی را بین دو لایه نان قرار دهید و روی آنها کاهو بگذارید و نان ها را فشار دهید و دوباره یک لایه دیگر نان بگذارید. آنها را به صورت مثلثی برش دهید و با باقی مانده سس فلفل کبابی سرو کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه کباب بختیاری کباب

بوفالو وینگز! بوفالو وینگز!

استیک شیر ماهی استیک

دایرة المعارف شیرینی‌های ایرانی سایت شیرینی پزی

نان اسکُن شیرین، یه چیز کره نان فانتزی

چغندرترش، یک ترشی استثنایی ترشی

هر کیکی براونی نیست! تزیین تولد ست کرم قهوه ای

کیک های رنگین‌ کمانی بهارى و خوشمزه تزیین تولد ست کرم قهوه ای

فرار از گرما زدگی با نوشیدنی هندوانه و نعناع آموزش آشپزی (نوشیدنی ها)

ترافلهای شکلاتی با هسته آلو کیک رژیمی