سالاد با سس فرانسوی,مرغ,سالاد فلفل,سالاد و سس,سالاد مرغ و پنیر,دستور سالاد,سالاد پنیر,سالاد فوری,سالاد مرغ,سالاد گوجه,غذاهای مکمل,سالاد رژیمی,آموزش آشپزی,پنیر چدار,سالاد با سس سفید,سالاد,سالاد ساده
سالاد مرغ و پنیر سالاد پنیر
مرغ ها ، گردوهای خرد شده ، سبزیجات و پنیری که ریز رنده شده است را با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید سپس همه مواد را درون ظرف مناسبی بریزید و روی آن فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.
سالاد مرغ و انگور
سینه مرغ ۲ عدد . گردو ۱ فنجان . انگور سیاه ۱ فنجان . کاهوی تازه چند برگ
پنیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری . پیازچه ۱ عدد . روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : سینه های مرغ را با ۲ لیوان اب ، نمک ، فلفل و مقداری روغن بگذارید بپزد تا ابش تمام شود سپس به اندازه های دلخواه تکه تکه کنید.
کاهوها را شسته و خرد کنید ، انگورها را نیز چند قسمت کنید ، پیازچه ها را نیز ریز خرد کنید سپس همه را درون کاسه ای بریزید.
مرغ ها ، گردوهای خرد شده ، سبزیجات و پنیری که ریز رنده شده است را با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید سپس همه مواد را درون ظرف مناسبی بریزید و روی آن فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید بجای انگور از کشمش خیس داده شده و بجای پیازچه از برش های آواکادو استفاده کنید.