کوکو اسفناج پنیری
اسفناج ۵۰۰ گرم . قارچ ۱/۲ پیمانه . پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد . پنیر چدار یا موزارلا ۱/۲ پیمانه . نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، اسفناج ها را تمیز کنید ، بشوئید ، خشک کنید و پس از خشک شدن خرد کنید ، قارچ ها را نیز خرد کنید.
تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و با نمک و فلفل مخلوط کنید ، اسفناج و قارچ های خرد شده را درون تخم مرغ ها بریزید و به هم بزنید.
درون ظرف پیرکس را با کره چرب کنید ، کف ان پودر سوخاری بپاشید ، روی پودر سوخاری کمی پنیر رنده شده بپاشید سپس مخلوط اسفناجی که اماده کرده اید روی پنیر ها بریزید ، روی اسفناج ها را نیز کمی پودر سوخاری بپاشید و باقی پنیرهای رنده شده را روی ان بریزید.
ظرف را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگرا روشن کرده اید به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید ، پس از این مدت کوکوی اسفناج را از فر خارج کنید ، کمی که خنک شد برش بزنید و همراه با سالاد سرو نمائید.