دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

سوپ سبزیجات سوپ گوجه

سوپ هویج,سوپ ذرت,سوپ,اب مرغ,سوپ با سبزیجات,سوپ سیب زمینی,سوپ سبزیجات,سوپ گوجه,سوپ نخود,غذاهای اصلی,سوپ جعفری و گشنیز,سوپ رشته,آموزش آشپزی,سوپ مرغ,سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات سوپ گوجه

وقتی سوپ تقریبا پخته شد رشته ها را کم کم به مواد اضافه کرده و به ارامی مخلوط کنید اما مراقب باشید که رشته ها خرد نشوند ، این کار را  تقریبا ۱۵ دقیقه مانده به اتمام مرحله پخت سوپ انجام دهید ، وقتی رشته ها کمی نرم شدند نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و به هم بزنید.

سوپ هویج,سوپ ذرت,سوپ,اب مرغ,سوپ با سبزیجات,سوپ سیب زمینی,سوپ سبزیجات,سوپ گوجه,سوپ نخود,غذاهای اصلی,سوپ جعفری و گشنیز,

 

سوپ سبزیجات مجلسی

 

هویج  ۲۰۰ گرم  .  سیب زمینی ۱۵۰ گرم  .  نخود فرنگی ۱۰۰ گرم

دانه ذرت ۵۰ گرم  .  آب مرغ ۳-۵ لیوان  .  رشته سوپ ۱۵۰ گرم  .  گوجه فرنگی ۵ عدد

نمک . فلفل . آبلیمو به مقدار لازم  .  جعفری و گشنیز یک پیمانه

 

طرز تهیه : ابتدا هویچ های نگینی خرد شده و دانه های ذرت را در آب مرغ در حال جوشیدن بریزید و پس از ۱۵ دقیقه سیب زمینی نگینی خرد شده و نخود فرنگی را نیز اضافه کنید.

 

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و بصورت ریز و یک دست خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمائید و پس از اینکه کاملا سرخ شد به مواد اضافه کنید و پس از اینکه مواد جوشید حرارت را ملایم کنید تا کم کم سوپ شما جا بیفتد.

 

وقتی سوپ تقریبا پخته شد رشته ها را کم کم به مواد اضافه کرده و به ارامی مخلوط کنید اما مراقب باشید که رشته ها خرد نشوند ، این کار را  تقریبا ۱۵ دقیقه مانده به اتمام مرحله پخت سوپ انجام دهید ، وقتی رشته ها کمی نرم شدند نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و به هم بزنید.

 

وقتی سوپ حاضر شد مقدار نمک و فلفل را اندازه کنید سپس آبلیمو به سوپ اضافه کرده و پس از ۲ دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرفی مناسب سرو نمائید و مقدار باقی مانده جعفری و گشنیز را برای تزئین بهمراه کمی ماست رقیق شده روی سوپ بریزید.

 

نکته ها : در صورتی که به جای گوجه فرنگی از رب گوجه استفاده میکنید ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن سرخ کرده و به مواد اضافه کنید ، غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما دارد ، اگر سوپ خیلی غلیظ شد میتوانید ۱ لیوان آب جوش در اواسط پخت به سوپ اضافه کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

آبگوشت دیزی آبگوشت دیزی

سوپ سفید با شیر milk soup cream

رولت نان و سوسیس نان فانتزی

املت نخود فرنگی املت نخود فرنگی

املت بادمجان و گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی

رولت تخم مرغ و اسفناج رولت

نیمروی قالبی فلفل دلمه ای املت فلفل دلمه ای

املت سوسیس و پنیر املت

املت گوجه کبابی املت

نیمروی بدون روغن نیمرو