کشک بادمجان
بادمجان ۵ عدد . پیاز ۲ عدد . سیر ۵ حبه . نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
کشک ۵ قاشق غذاخوری . گردوی خرد شده ۳ قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : بادمجان ها را پوست کنده و چند قسمت کنید سپس نمک بزنید و ۱۵ دقیقه کناری بگذارید تا اب بادمجان خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید ؛ پس از این مدت زمان بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید ، بادمجان ها را پس از سرخ کردن با چنگال خوب له کنید یا داخل غذاساز بریزید و بزنید.
نعنای خشک را ۱۰ دقیقه در اب خیس دهید سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید ، پیازها و سیرها را نیز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
نعنا داغ ، گردوهای خرد شده و بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید ، کشک را با ۱/۴ لیوان اب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا اب اضافی اش کشیده شده و غلیظ شود.
کشک بادمجان را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ و کشک تزئین و سرو کنید ، میتوانید کمی گوشت چرخ کرده اماده کنید و همراه با کشک بادمجان سرو نمایید.
نکته ها : میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید ، استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد ( گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود ) ؛ این کشک بادمجان به نوعی مجلسی است و اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا اب پز کنید ، کشک بادمجان بعنوان غذای اصلی نیز میتواند مصرف شود.