ته قالب را چرب می کنیم و تا ٣/۴ قالب را سبزیجات میریزیم. در آخر تخم مرغ و شیر، را روی آن ریخته و قالب رو پر می کنیم و در فر از پیش گرم شده قرار می دهیم تا به مرور پخته شود.
فریتاتا واژه ای ایتالیایی است که با افزودن انواع گوشت، سبزیجات، پنیر و پاستا به تخم مرغ تهیه می شود پس می توانیم بر اساس عادات غذایی و سلیقه مان انواع آن را درست کنیم.
مواد لازم: (برای ٣ تا ٢ نفر)
سبزیجات مختلف مانند نخودسبز، هویج، سیب زمینی و لوبیاسبز نگینی خرد شده ۴٠٠ گرم
اسفناج شسته و خرد شده ١٠٠ گرم
تخم مرغ بزرگ ۶ عدد
پیاز خلال شده ١ عدد
شیر ١/٢ پیمانه
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا اسفناج را کمی تفت می دهیم و سبزیجات پخته یا بخارپز را به آن می افزاییم و با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را سرخ کرده و به مواد اضافه می کنیم. به سبزیجاتمون نمک زده و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بر می داریم.
حال تخم مرغ ها و شیر رو کاملاً هم می زنیم و خیلی کم نمک به آن می زنیم.
ته قالب را چرب می کنیم و تا ٣/۴ قالب را سبزیجات میریزیم. در آخر تخم مرغ و شیر، را روی آن ریخته و قالب رو پر می کنیم و در فر از پیش گرم شده قرار می دهیم تا به مرور پخته شود.
نکته:
قالب شما می تواند ماهیتابه باشد و در آخر به شکل چهار گوش برش بزنید و یا قالب های کوچک چهارگوش اگر دارید باشد.
دمای فر برای پخت فریتاتا باید نسبتاً ملایم باشد و در صورتی که روی آن طلایی نشده بود می توانید چند دقیقه از بالا به آن حرارت بدهید.
می توانید روی گاز مثل کوکو نیز آن را آماده کنید نیازی به فر ندارد
برای اینکه بفهمید وسط مایه کاملاً پخته یک خلال دندون را در آن فرو کنید اگر تمیز بود و مواد بهش نچسبید یعنی پخته است..