دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

سس خامه ای آلفردو طرز تهیه سس بشامل

آموزش آشپزی,سس خامه ای آلفردو,سس سفید,طرز تهیه سس آلفردو,سس,سس بشامل,غذاهای فست فود,سس آلفردو,سس سفید خانگی,سس پاستا,طرز تهیه سس بشامل

سس خامه ای آلفردو طرز تهیه سس بشامل

۲ قاشق غذاخوری کره ذوب کنید. وقتی کره ذوب شد ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. و سریع هم بزنید. ۱ تا ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه کنید. اگر کره شما کمی شوری دارد نمک کمتر بزنید. اگر تمایل داشتید کمی پودر سیر و پیاز اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه طعم خامی آرد از بین می رود . ۱ پیمانه خامه زده شده اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. بعد از حدود یک دقیقه سنگین می شود. و ۱ پیمانه دیگر خامه را اضافه کنید. به همزدن ادامه دهید.سس بعد از ۳ تا ۵ دقیقه دوباره گرم میشود و سنگین تر می شود.

سس خامه ای آلفردو یا بشامل

یا همان سس بشامل مادر تمام سس هاست. و دستوری جهانی است  که با ۳ ماده و ظرف مدت ۱۰ دقیقه حاضر میشود!

زمان آماده سازی: ۳ دقیقه

زمان پخت: ۵ دقیقه

زمان کل: ۸ دقیقه

آموزش آشپزی,سس خامه ای آلفردو,سس سفید,طرز تهیه سس آلفردو,سس,سس بشامل,غذاهای فست فود,سس آلفردو,سس سفید خانگی,سس پاستا,طرز تهیه سس بشامل,

مواد لازم سس خامه ای آلفردو یا بشامل:

  1. کره ۲ قاشق غذاخوری
  2. آرد ۲ قاشق غذاخوری
  3. خامه زده شده ۲ پیمانه
  4. نمک و فلفل به اندازه لازم
  5. پنیر هر نوعی که تمایل دارید ۱ پیمانه (البته این اختیاری است)

با این مواد ۲ پیمانه سس خامه ای تهیه می شود.

طرز تهیه سس خامه ای یا بشامل:

آموزش آشپزی,سس خامه ای آلفردو,سس سفید,طرز تهیه سس آلفردو,سس,سس بشامل,غذاهای فست فود,سس آلفردو,سس سفید خانگی,سس پاستا,طرز تهیه سس بشامل,

۲ قاشق غذاخوری کره ذوب کنید. وقتی کره ذوب شد ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. و سریع هم بزنید. ۱ تا ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه کنید. اگر کره شما کمی شوری دارد نمک کمتر بزنید. اگر تمایل داشتید کمی پودر سیر و پیاز اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه طعم خامی آرد از بین می رود . ۱ پیمانه خامه زده شده اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. بعد از حدود یک دقیقه سنگین می شود. و ۱ پیمانه دیگر خامه را اضافه کنید. به همزدن ادامه دهید.سس بعد از ۳ تا ۵ دقیقه دوباره گرم میشود و سنگین تر می شود.

وقتی که غلیظ شده بود شعله گاز را کم کنید و پنیرها را داخلش بریزید. وقتی پنیر ها ذوب شد از روی گاز بردارید بچشید ببینید نمک و فلفلش اندازه باشد. و سس حاضر است و می توانید روی پاستا یا حتی سیب زمینی تنوری بریزیدو

مطالب بیشتر از سایت ما

ادویه ایتالیایی ادویه ایتالیایی

رول لازانیا مرغ و بیکن شام خوشمزه

پیتزای بادمجان جولیا چایلدز جولیا چایلد

کورن داگ خانگی خمیر کورن داگ

کیک شکلاتی جغد تزیین کیک

تزیین کیک به شکل پروانه آموزش تزیین کیک

شیرینی مربایی (بالشتک فرشته) شیرینی

نان کدو سبز نان خوشمزه

پنکیک آلمانی طرز تهیه پنکیک آلمانی

پایه پای شکلاتی بیسکویتی خمیر پای