آموزش آشپزی,خوردن هندوانه,پیش غذای آسان,سالاد جدید,خوردن سالاد,پیش غذا,سالاد هندوانه و برگ نعنا,پیش غذای ساده,سالاد سرد,سالادها,سالاد هندوانه,سالاد فصل,سالاد تابستانی,سالاد برای لاغر شدن,سالاد تابستانه,آشپزی,سالاد,انواع سالاد,پیش غذای ساده و آسان,غذاهای اصلی
سالاد هندوانه و برگ نعنا سالاد
پوست هندوانه را بکنید و آن را به قطعه های ۲ سانتی خرد کنید. قطعه ها را در صافی بریزید که آب اضافه آن گرفته شود و سپس داخل کاسه بریزید، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل سیاه را نیز با هم مخلوط کرده. قطعه های هندوانه را در ظرف بزرگی ریخته سپس مخلوط چاشنی را به همراه برگ نعنا خرد شده روی آن بریزید به آرامی هم بزنید و سپس تکه های پنیر را نیز داخلش بریزید و سپس نوش جان کنید.
سالادی خوشمزه و مطابق با فصل ! برای کسانی که همیشه آماده ی امتحان کردن طعم های جدید و خوشمزه هستند.
مواد لازم:
هندوانه ۱ عدد
روغن زیتون ½ پیمانه
لیمو ترش ۳ عدد
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۳/۴ قاشق چایخوری
برگ نعنا تازه خرد شده ۱ پیمانه
پنیر فتا ۱ و ½ پیمانه
طرزتهیه:
پوست هندوانه را بکنید و آن را به قطعه های ۲ سانتی خرد کنید. قطعه ها را در صافی بریزید که آب اضافه آن گرفته شود و سپس داخل کاسه بریزید، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل سیاه را نیز با هم مخلوط کرده. قطعه های هندوانه را در ظرف بزرگی ریخته سپس مخلوط چاشنی را به همراه برگ نعنا خرد شده روی آن بریزید به آرامی هم بزنید و سپس تکه های پنیر را نیز داخلش بریزید و سپس نوش جان کنید.