دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

دل فان

مدل لباس مجلسی مردانه زنانه بچه گانه عروس نامزدی کیف کفش صندل پالتو کت و شلوار ایرانی خارجی اروپایی جواهرات النگو انگشتر

سوربات طالبی( دسر ) طرز تهیه ی بستنی شکلاتی با طالبی

میوه ای بستنی شکلاتی,شکلات بستنی,شیرموزبستنی,طرز تهیه دسر از طالبی,دستور تهیه دسر طالبی,بستنی,طرز تهیه ی بستنی شکلاتی با طالبی,سوربات طالبی( دسر ),غذاهای مکمل,بستنی آناناسی,هویج بستنی,آموزش آشپزی

سوربات طالبی( دسر ) طرز تهیه ی بستنی شکلاتی با طالبی

آب شکر و آب لیمو را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، تا شکر حل شود. سپس حرارت را به مدت پنج دقیقه زیاد کنید ، تا شربت، غلیظ شود. آن گاه پوست پرتقال و زنجبیل را با شربت مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.حال طالبی را بشوئید. پوست و تخمه های آن را جدا کرده ، با استفاده از مخلوط کن ، آن را پوره کنید. در این هنگام شربت را به آن اضافه کنید. سپس سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کند و سفت شود. در صورت تمایل ، می توانید در این مرحله ، رنگ خوراکی رابه پوره اضافه کنید. سفیده ی تخم مرغ و طالبی را با هم مخلوط کنید و در ظرفی فلزی بریزید، و درفریزر قرار دهید تا یخ بزند.سپس مایه را از فریزر خارج کرده ، با همزن مخلوط کنید تا به حالت نیمه جامد درآید. مجدد آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند ( این کار را سه بار تکرار کنید ) در نهایت مایه را به مدت هفت تا هشت ساعت در فریزر قرار دهید. برای سرو سوربات ، می توانید به جای ظرف طالبی را به شکل کنگره دار درآورید، و سوربات را با قاشق بستنی قالب بزنید و در طالبی بریزید و میل کنید.

میوه ای بستنی شکلاتی,شکلات بستنی,شیرموزبستنی,طرز تهیه دسر از طالبی,دستور تهیه دسر طالبی,بستنی,طرز تهیه ی بستنی شکلاتی با طالبی,سوربات طالبی( دسر ),غذاهای مکمل,بستنی آناناسی,هویج بستنی,

 

 

مواد لازم :

 

آب ۲ لیوان
شکر یک لیوان سرخالی
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
طالبی یک کیلو
رنده ی پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
رنده ی زنجبیل تازه یک قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
رنگ مجاز خوراکی ۲ تا ۳ قطره

 

 

طرز تهیه :

 

آب شکر و آب لیمو را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، تا شکر حل شود. سپس حرارت را به مدت پنج دقیقه زیاد کنید ، تا شربت، غلیظ شود. آن گاه پوست پرتقال و زنجبیل را با شربت مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.حال طالبی را بشوئید. پوست و تخمه های آن را جدا کرده ، با استفاده از مخلوط کن ، آن را پوره کنید. در این هنگام شربت را به آن اضافه کنید. سپس سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کند و سفت شود. در صورت تمایل ، می توانید در این مرحله ، رنگ خوراکی رابه پوره اضافه کنید. سفیده ی تخم مرغ و طالبی را با هم مخلوط کنید و در ظرفی فلزی بریزید، و درفریزر قرار دهید تا یخ بزند.سپس مایه را از فریزر خارج کرده ، با همزن مخلوط کنید تا به حالت نیمه جامد درآید. مجدد آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند ( این کار را سه بار تکرار کنید ) در نهایت مایه را به مدت هفت تا هشت ساعت در فریزر قرار دهید. برای سرو سوربات ، می توانید به جای ظرف طالبی را به شکل کنگره دار درآورید، و سوربات را با قاشق بستنی قالب بزنید و در طالبی بریزید و میل کنید.

 

مطالب بیشتر از سایت ما

کوکوی رشته ای کوکوی سیب زمینی

طرز تهیه بستنی یخی پرتقالی بستنی یخی لیمویی

قیمه ات قیمت ندارد خورش قیمه و سیب زمینی

سینه مرغ سوخاری تراوا مرغ کبابی

طرز تهیه کیک بستنی بیسکویتی تهیه بستنی

دوگی دوگی با توت فرنگی تهیه دسر

کباب لم چاپس کباب قفقازی به روش جدید

سالاد نیس ( سالاد فرانسوی ) سالاد

پودینگ برنج ( غذای کودکان ) کیک شکلاتی

بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی بستنی