طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید . ساردین ها را از وسط برش داده , تمیز کرده با دستمال تمیزی آنها را خشک کنید . مقداری نمک و فلفل سیاه به داخل شکم و روی ماهی زده سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و همین که داغ شد, خرده های نان را اضافه کنید و تف بدهید, تا طلایی شوند . پیاز را به صورت نگینی خرد نموده به همراه کشمش , بادام , جعفری خرد شده نمک و فلفل به خرده های نان اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. شکم ساردین ها را با این مخلوط پر کنید. سپس ته ظرفی را چرب نموده , ساردین ها را داخل ظرف قرار داده باقی مانده مواد را روی آنها ریخته, روغن زیتون را روی ساردین ها بریزید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر گرم قرار دهید.
مواد لازم :
جعفری خردشده
۳/۱ پیمانه
روغن زیتون
۴/۱ پیمانه
بادام پوست گرفته
۳/۱ پیمانه
کشمش سیاه
۲/۱ پیمانه
خرده نان تست
۲/۱ پیمانه
پیاز
۱عدد
روغن مایع
۳قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
ماهی ساردین
۹۰۰ گرم
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید . ساردین ها را از وسط برش داده , تمیز کرده با دستمال تمیزی آنها را خشک کنید . مقداری نمک و فلفل سیاه به داخل شکم و روی ماهی زده سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و همین که داغ شد, خرده های نان را اضافه کنید و تف بدهید, تا طلایی شوند . پیاز را به صورت نگینی خرد نموده به همراه کشمش , بادام , جعفری خرد شده نمک و فلفل به خرده های نان اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. شکم ساردین ها را با این مخلوط پر کنید. سپس ته ظرفی را چرب نموده , ساردین ها را داخل ظرف قرار داده باقی مانده مواد را روی آنها ریخته, روغن زیتون را روی ساردین ها بریزید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر گرم قرار دهید.